Ειδησεογραφικό site

Δένδιας: «Επικοινωνιακά, ο χώρος της Κεντροαριστεράς είναι καλύτερος από μας»

44

Αιχμές προς το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης, που υστερεί έναντι αυτού της Αριστεράς, άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας που προανήγγειλε επίσης εξελίξεις στο καυτό θέμα των κόκκινων δανείων, μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.
«Επί της αρχής υπάρχει συμφωνία με την τρόικα. Οι τράπεζες και τα επιμελητήρια έχουν κάνει δεκτές τις προτάσεις μας. Περιμένουμε να ρυθμιστούν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες και πιστεύω ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα είμαστε σε θέση να καταθέσουμε σχετικό νόμο» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης.
«Με έχουν εντυπωσιάσει δυσάρεστα οι εξαγγελίες Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη» είπε ο Νίκος Δένδιας κάνοντας λόγο για τον απόλυτο λαϊκισμό. «Δεν είναι ώρα για να λαϊκίσουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Ο ΣΥΡΙΖΑ επαγγέλλεται γενική σεισάχθεια, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά». Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις τόνισε ότι σε καμία μέτρηση η αξιωματική αντιπολίτευση δεν υπερβαίνει το 20 και κάτι %. «Με αυτό το ποσοστό δεν μπορεί να κυβερνήσει, οι πολίτες το διαισθάνονται». Τόνισε πάντως ότι είναι εύκολο να παραπλανηθεί με μεγάλα λόγια μία κοινωνία καθημαγμένη. «Είναι σαφές ότι ο χώρος της κεντροαριστεράς είναι καλύτερος από μας σε ότι αφορά το επικοινωνιακό πεδίο», τόνισε.
Σχετικά με την προεδρική εκλογή ο κ. Δένδιας τάχθηκε κατηγορηματικά κατά της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. «Έχουμε κάνει σημαντικά πράγματα και αυτή η προσπάθεια δε θα πρέπει να διακοπεί. Πρέπει να εκλέξουμε πρόεδρο, να φτάσουμε στο 2016 και μετά αν θέλει η κοινωνία να μας στείλει σπίτι μας αν έτσι κρίνει», είπε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.