Ειδησεογραφικό site

Από τη γέφυρα του Βοσπόρου πήδηξε ο 27χρονος Ρωμιός της Πόλης – Ήταν αγνοούμενος από τον Αύγουστο

46

Ο 27χρονος Θεόδωρος Μαστικόπουλος, Τούρκος πολίτης με ελληνική καταγωγή, είχε χαθεί στις 25 Αυγούστου και οι δικοί του άνθρωποι τον αναζητούσαν μέσω εκστρατείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Την Πέμπτη η αστυνομία παρουσίασε στην οικογένεια του 27χρονου εικόνες από κάμερες ασφαλείας της περιοχής του Βοσπόρου που απεικονίζουν τον νεαρό άντρα να πηδά από την ομώνυμη γέφυρα. Ο πατέρας του νέου δήλωσε ότι ο γιος του έζησε με «πληρότητα» για 27 χρόνια, αλλά δεν γνωρίζει τον λόγο που έκανε μια τέτοια πράξη.

Ο Θεόδωρος Μαστικόπουλος είχε εμφανιστεί για τελευταία φορά σε εμπορικό κέντρο στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης την νύχτα της 25ης Αυγούστου και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Την ίδια μέρα ο 27χρονος έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Το να πετάει κανείς θα πρέπει να είναι όμορφο».

Οι φίλοι και οι συγγενείς του άτυχου νέου είχαν ξεκινήσει στο twitter εκστρατεία για την ανεύρεσή του με το hashtag #TeodorosMastikopolo. Μετά την ανακοίνωση της τραγικής είδησης το twitter «πλημμύρισε» με μηνύματα συλλυπητηρίων προς τους δικούς του ανθρώπους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.