Ειδησεογραφικό site

Δένδιας: Εκτοξεύει λάσπη ο ΣΥΡΙΖΑ

43

«Είναι παράνομη πράξη αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν έχεις πληροφορίες για τέτοιες πράξεις, και δη κακουργηματικές, πας στη Δικαιοσύνη», τόνισε την Πέμπτη ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στις καταγγελίες Δραγασάκη για διαπλοκή.

«Πετάει λάσπη παντού στον ανεμιστήρα ο ΣΥΡΙΖΑ… Δεν μου άρεσε η θέση του, επαναφέρει τη σκανδαλολογία, δεν ήταν αυτό το θέμα της συζήτησης. Πού θα πάει η χώρα; Αφήστε τη ΝΔ, αφήστε την κυβέρνηση, η κοινωνία τι γνώμη θα σχηματίσει για το πολιτικό σύστημα; Αυτό μένει στο τέλος της ημέρας, και παίρνει η μπάλα και τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε σε δηλώσεις του στον Σκάι.

«Εκτοξεύει λάσπη, είναι ανεύθυνη η αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν είναι τίμια πράγματα αυτά, δεν είναι σωστά και δεν είναι καθαρά» πρόσθεσε ο υπουργός.

Όσον αφορά την οικονομία, ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι «έχουμε ένα συνολικό πακέτο στήριξης της επιχειρηματικότητας για να μπορέσουμε να ανοίξουμε δουλειές. Έχουμε διαφορετική αντίληψη όμως από το κρατικοδίαιτο κράτος».

Για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές σημείωσε ότι οι δανειστές εκφράζονται θετικά, και ότι το κλίμα ήταν απολύτως θετικό για την προσπάθεια που καταβάλει η κυβέρνηση.

Το νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια θα κατατεθεί στη Βουλή μετά τις δοκιμασίες αντοχής των τραπεζών ανέφερε ακόμη.

«Είναι προφανές ότι η χώρα βγαίνει από την κρίση, είναι προφανές ότι ανοίγονται νέες προκλήσεις, και είναι καλό να μάς πει ο κ. Τσίπρας πως βλέπει αυτός την έξοδο από την κρίση με ρεαλιστικές λύσεις» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.