Ειδησεογραφικό site

Γλέζος σε Αβραμόπουλο: Υπηρετείς τις απόψεις του Γιούνκερ (Βίντεο)

26

Ο φίλος μου ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ξέρει ότι δεν του χαρίζομαι». Έτσι ξεκίνησε την επίθεση στο Επίτροπο Μετανάστευσης, ο Μανώλης Γλέζος κατά την τοποθέτησή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Αθήνας και δανειστών.

«Υπηρετεί τις απόψεις του Γιούνκερ που θέλει την Ευρώπη κάτω από τις δικές του διαταγές. Δεν θέλει τίποτα άλλο. Υπηρετώντας τα αμερικανικά κεφάλαια της ολιγαρχίας. Να μην κοροϊδευόμαστε» τόνισε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς.

Παράλληλα ο κ. Γλέζος σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο λαμβάνονται αποφάσεις στην Ευρώπη υπογράμμισε ότι «Η Ευρώπη πρέπει να γίνει Ευρώπη των πολιτών, συμμετέχοντας οι πολίτες στα κέντρα λήψης των αποφάσεων».

Δύο ημέρες νωρίτερα ο κ. Αβραμόπουλος απηύθυνε έκκληση «αυτή την ύστατη στιγμή» να συνεχισθούν οι διαπραγματεύσεις και να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για μια έντιμη, δίκαιη και αμοιβαία αποδεκτή συμφωνία. Επιπλέον κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αναλάβουν μαζί το κόστος των δύσκολων αποφάσεων, και την ευθύνη ανασυγκρότησης της χώρας σε πνεύμα εθνικής συνεννόησης και συναίνεσης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.