Ειδησεογραφικό site

Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει πρόβλημα μετά τις εκλογές, όχι το ΠΑΣΟΚ-Το email στήριξης του Παπανδρέου (Βίντεο)

38

«Δεν είναι το μαλακό υπογάστριο του πολιτικού συστήματος το ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, εκτιμώντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα εκείνο που θα έχει πρόβλημα μετά τις εκλογές και όχι το ΠΑΣΟΚ.

Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, ο κ. Βενιζέλος τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας «εγκλωβισμένος στο κλίμα των εξιτ πολ», μίλησε για εκλογές – δημοψήφισμα, δικαιώνοντας όπως είπε με αυτό τον τρόπο, το δίλημμα το οποίο ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε στο λαό μπροστά στις κάλπες των ευρωεκλογών.

Διερωτήθηκε μάλιστα αν θα αφήσει ο λαός, να δημιουργηθεί η εντύπωση μιας κρίσης «τώρα που κάνουμε το τελικό ντου» για την επιστροφή στην ομαλότητα.

Πρόσθεσε επίσης, πως ο κ. Τσίπρας, τώρα που αποδίδουν οι θυσίες των πολιτών λέει «πάμε πίσω να τα αμφισβητήσουμε όλα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ «κλείνει το μάτι» στη Χρυσή Αυγή

Απαντώντας σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ «φλερτάρει» με τη Χρυσή Αυγή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απάντησε καταφατικά λέγοντας χαρακτηριστικά: «ε, ναι. Το βλέπετε στην αισθητική του πολιτικού λόγου, στο κλείσιμο του ματιού».

Πρόσθεσε μάλιστα πως θα ήθελε μια καθαρή θέση από το ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα όπως και από όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου.

Όπως είπε, οι άνθρωποι που επίμονα στηρίζουν και ψηφίζουν τη Χρυσή Αυγή στηρίζουν ένα κόμμα αλλά και μια εγκληματική οργάνωση. Διευκρίνισε ωστόσο, πως πρέπει να πειστεί να αλλάξει άποψη το 16% των ψηφοφόρων που στήριξαν τον Ηλία Κασσιδιάρη στην Αθήνα «όχι όμως με συναλλαγή».

Με διαβεβαίωσε ο Γιώργος Παπανδρέου πως θα στηρίξει με πολύ καθαρό τρόπο την Ελιά

Ερωτηθείς για το αν στηρίζει τις προσπάθειες της Ελιάς ο Γιώργος Παπανδρέου, ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε πως έλαβε «ένα πολύ ευγενικό mail» από τον πρώην πρωθυπουργό, στο οποίο του έγραφε πως εκφράζει «με πολύ καθαρό τρόπο» τη στήριξή του στην παράταξη.

«Ε, δε στηρίζει ο πρώην πρόεδρος»; δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.

«Και το γεγονός ότι μου έστειλε αυτό το μήνυμα σημαίνει πολλά», είπε ο κ. Βενιζέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το ίδιο θέμα στο BHMA FM. Πρόσθεσε μάλιστα πως στην κεντρική συγκέντρωση της Ελιάς δόθηκε μήνυμα συστράτευσης από όλες τις «φυλές» της παράταξης και είπε πως υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.