Ειδησεογραφικό site

Αστυνομικός απειλεί με το όπλο του… παιδιά που παίζουν χιονοπόλεμο!

31

Ένας αστυνομικός στη Νέα Υόρκη απαθανατίστηκε σε βίντεο, την ώρα που βγάζει το όπλο του και το στρέφει κατά μιας ομάδας νεαρών που έπαιζαν με το χιόνι, διατάσσοντάς τους να πέσουν στα γόνατα και να μείνουν ακίνητοι.

Στη συνέχεια, φτάνει κοντά σε έναν από αυτούς και, στοχεύοντας τον με το όπλο, τον ψάχνει με το άλλο χέρι. Την ίδια ώρα ακούγεται στο βίντεο, η φωνή του «εικονολήπτη» που φωνάζει πως οι νεαροί απλά έπαιζαν με το χιόνι. «Έπαιζαν χιονοπόλεμο και τώρα ο αστυνομικός τους στοχεύει με το όπλο», ακούγεται να λέει.

Από τη μεριά της αστυνομίας αρνούνται το γεγονός πως ο συγκεκριμένος άνδρας έδρασε με ανάρμοστη συμπεριφορά. Φυσικά και δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί πως το βίντεο δείχνει απαίσιο, το Α.Τ. του Νιου Ροσέλ δηλώνει πως δεν απεικονίζει την πραγματική έκταση των γεγονότων.

Όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής επίτροπος της αστυνομίας της περιοχής: «Δεν υπήρχε χιονοπόλεμος», ενώ συνέχισε χαρακτηρίζοντας το βίντεο «έξυπνη αταξία».

Η εξήγησή του ήταν πως η αστυνομία έλαβε κλήση γύρω στις 4 μ.μ. τοπική ώρα, η οποία έλεγε πως ένας νεαρός στεκόταν ανάμεσα σε άλλους έξι και έβγαλε όπλο το οποίο έστρεψε εναντίον ενός εκ της ομάδας.

«Στείλαμε αρκετά αυτοκίνητα στην περιοχή. Οι αστυνομικοί βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και ένας από τους υπόπτους έσκυψε, έφτιαξε κάτι στη μέση του και άρχισε να τρέχει», είπε ο επίτροπος Άντονι Μέρφι και συνέχισε: «Η ομάδα των νεαρών συμμορφώθηκε. Την ίδια ώρα, ένας άλλος αστυνομικός καταδίωκε με τα πόδια, το νεαρό που έτρεχε. Ο ύποπτος εντέλει μπήκε σε μια πολυκατοικία και σε άγνωστο διαμέρισμα». Μέχρι στιγμής ο συγκεκριμένος δεν έχει εντοπιστεί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.