Ειδησεογραφικό site

Έφηβος πρόσφυγας απειλεί να αυτοκτονήσει στο Σύνταγμα

59

Ένας 15χρονος Σύρος πέρασε θηλιά στο λαιμό του και απειλεί να δώσει τέλος στη ζωή του. «Δεν θα ζήσουμε έτσι. Προτιμώ να πεθάνω» λέει το ανήλικο αγόρι.

Με το σύνθημα «ζωή ή θάνατος» εξαγριωμένοι οι Σύροι στο Σύνταγμα καταγγέλλουν ολιγωρία της ελληνικής κυβέρνησης και της ομάδας που ανέλαβε το συντονισμό για την προώθηση τους με έκδοση ταξιδιωτικών εγγράφων.

Υποστηρίζουν ότι τους λένε ψέματα με μοναδικό στόχο να τους μαζέψουν από την πλατεία Συντάγματος όπου παραμένουν για 24 μέρες. Ο εκπρόσωπος τους καταγγέλλει αυτούς που παίζουν με τη ζωή και την αξιοπρέπεια των Σύρων και ζητά λύση εδώ και τώρα.

Ήδη στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις που προσπαθούν να αποτρέψουν τον 15χρονο και να βγάλει τη θηλιά από τον λαιμό του, διαβεβαιώνοντάς τον ότι το αίτημα του ίδιου και των υπόλοιπων Σύρων μεταναστών θα ικανοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Την ίδια ώρα όσοι βρίσκονται αυτή την ώρα στο σύνταγμα κατηγορούν τους αστυνομικούς που δεν επιτρέπουν στους Σύρους να βρεθούν κοντά στα παιδιά τους που βρίσκονται μέσα στον αστυνομικό κλοιό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.