Ειδησεογραφικό site

“Έκρηξη” στο εσωτερικό της ΝΔ – Βουλευτές κατά Χαρδούβελη για ΕΝΦΙΑ: Μας κατέστρεψες

50

Παρά τις βελτιώσεις που προβλέπει τροπολογία του ΕΝΦΙΑ που κατατέθηκε στη Βουλή, οι αναταράξεις συνεχίζονται στο εσωτερικό της ΝΔ με γαλάζιους βουλευτές να στρέφονται κατά του ΥΠΟΙΚ, σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ.

Μετά την ερώτηση-διαμαρτυρία 21 γαλάζιων βουλευτών προς τον Υπ. Οικονομικων με την οποία ζητούσαν την αποπομπή του Νίκου Καραβίτη από τη γενική γραμματεία του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς τον θεωρούν υπεύθυνο για τον ΕΝΦΙΑ, οι αναταράξεις στο εσωτερικό της ΝΔ συνεχίζονται.

Αυτή τη φορά οι βολές εξαπολύονται κατά του Γκίκα χαρδούβελη αλλά για ακόμη μια φορά για το ζήτημα του ΕΝΦΙΑ.

Το βράδυ της Τρίτης, ο υπουργός Οικονομικών επρόκειτο να ενημερώσει τους βουλευτές της ΝΔ για τη νέα ρύθμιση, ωστόσο κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε, με αποτέλεσμα τα «γαλάζια» στελέχη να εκραγούν.

Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, χθες βουλευτές της ΝΔ επιτέθηκαν με βαρύτατους χαρακτηρισμούς -εν απουσία του- κατά του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, ενώ ακούστηκε και η διαμαρτυρία: «Δεν θα επανεκλεγούμε. Μας καταστρέφετε».

Πιο συγκεριμένα, εν μέσω ύβρεων και αναθεμάτων εκ μέρους βουλευτών της ΝΔ, η βουλευτής Αννα Καραμανλή -σύμφωνα με πληροφορίες- ανέφερε: «Δεν μπορείτε να μας κοροϊδεύετε! Οι περισσότεροι από εμάς δεν θα επανεκλεγούν. Μας καταστρέφετε…»

Εν μέσω αυτού του ηλεκτρισμένου κλίματος, ο υπουργός Οικονομικών θα βρεθεί το μεσημέρι της Τετάρτης, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, όπου συζητείται η ρύθμιση για τον ΕΝΦΙΑ.

Ο Γκίκας Χαρδούβελης θα υποστηρίξει την τροπολογία, ενώ θα επαναλάβει ότι η αρχική σύλληψη του ΕΝΦΙΑ δεν ήταν δική του.

Πηγή:TA NEA

Τα σχόλια είναι κλειστά.