Ειδησεογραφικό site

Πανούσης για Κουβέλη: Δεν ξέρει τι κάνει – Δεν ξέρει τι θέλει – Δεν έχει στίγμα

40

Αιχμηρός για άλλη μια φορά εμφανίστηκε ο Γιάννης Πανούσης και με αφορμή την αποχώρηση του Σπύρου Λυκούδη από το κόμμα εξαπέλυσε επίθεση προς τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά 90,1 στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένο.

«Αν ο Κουβέλης θέλει να πάει για Πρόεδρος της Δημοκρατίας να ξαναβάλει και την ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση. Δεν συμφωνώ, αλλά αυτό έχει πολιτική λογική. Αλλά το πάω εγώ Πρόεδρος δίνοντας παράταση στην κυβέρνηση κι εσείς καλή τύχη …δεν μπορώ να το καταλάβω» δήλωσε ενώ παράλληλα προανήγγειλε νέες αποχωρήσεις από τη ΔΗΜΑΡ: «Εντός των ημερών θα έχουμε και άλλες ανεξαρτητοποιήσεις» είπε ο κ. Πανούσης τονίζοντας πως «όλα αυτά συμβαίνει διότι η ηγεσία του κόμματος δεν ξέρει τι θέλει, δεν έχει στρατηγική και στίγμα, δεν ξέρει που πηγαίνει».

Σημείωσε επίσης ότι «Την απόλυτη ευθύνη φέρει η ηγεσία του κόμματος γιατί δεν μας λέει τι θέλει να κάνει»

Ως άνθρωποι και ως πολιτικοί ο καθένας έχει την ιστορία του, το κύρος του και το ήθος του, όμως το έχω ξαναπεί η ΔΗΜΑΡ είναι το κόμμα του Κουβέλη και λειτουργεί σαν να είναι μόνος του», σχολίασε και σημείωσε: «Δεν νομίζω ότι το κάνει επίτηδες. Αλλά αυτή τη στιγμή και ο ίδιος και το κόμμα του βρίσκονται σε σύγχυση. Ακούγεται το όνομά του ως υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεν τον ψηφίζει το μισό κόμμα του.

Κακώς έπεσε στην παγίδα της προεδρολογίας και ο Κουβέλης. Βγήκε και έκανε δηλώσεις και ήρθε το κόμμα σ’ αυτή την κατάσταση. Υπάρχουν πολλά ονόματα, δεν μπορεί να ακούγεται μόνο ένα».

Τα σχόλια είναι κλειστά.