Ειδησεογραφικό site

Ο εμπειρογνώμονας διαψεύδει τον οδηγό της νταλίκας για το πρόβλημα στα φρένα

40

Στην διάψευση των ισχυρισμών του 39χρονου Ρουμάνου οδηγού της νταλίκας που έσπειρε το θάνατο στην Εγνατία οδό το πρωί της Κυριακής προχωρά, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εμπειρογνώμονας που εξετάζει την υπόθεση.

Όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ, ο εμπειρογνώμονας αναφέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα με τα φρένα να δημιουργήθηκε αμέσως μετά τα διόδια του Πολυμύλου, σε απόσταση, δηλαδή, 23χλμ. από το σημείο της φονικής καραμπόλας. Όπως εξηγεί αν αυτό συνέβαινε τότε το φορτηγό θα έπρεπε να είχε εκτραπεί της πορείας του νωρίτερα από το σημείο όπου ήταν ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα στα οποία προσέκρουσε.

Κατά τον εμπειρογνώμονα το πρόβλημα με τα φρένα εμφανίστηκε λίγο πριν τη στροφή της Βέροιας που κατέληγε εκεί όπου ήταν σταματημένα λόγω των έργων τα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο εμπειρογνώμονας δεν επιβεβαιώνει και το ενδεχόμενο η νταλίκα να είχε πάρει φωτιά πριν την πρόσκρουση με τα οχήματα καθώς κατά τις εκτιμήσεις του η πυρκαγιά ξέσπασε από τη διαρροή βενζίνης στο τζιπ στο οποίο μεταξύ άλλων προσέκρουσε το μεγάλο όχημα.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η απολογία του 39χρονου Ρουμάνου, ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει στον ανακριτή τη δική του εκδοχή για το τί συνέβη το πρωί της Κυριακής στην Εγνατία.

Την ίδια ώρα καλύτερα είναι τα νέα για τους δύο εκ των τριών βαρύτερα τραυματισμένων από την καραμπόλα. Σύμφωνα με τον διοικητή του ΑΧΕΠΑ ο 22χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπίσει σε άλλο νοσοκομείο το κάταγμα στο χέρι του. Βελτίωση παρουσιάζει αντίστοιχα και η κατάσταση του 64χρονου, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ. Αντίθετα σοβαρή εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας της 18χρονης που διασωληνώθηκε μετά την διακομιδή της από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.