Ειδησεογραφικό site

Νέα εμφάνιση Γιώργου-Παρουσιάζει βιβλίο του Σ.Κεδίκογλου

42

Νέα δημόσια εμφάνιση έχει προγραμματίσει ο Γ. Παπανδρέου που θα παρουσιάσει στη Χαλκίδα το βιβλίο του βουλευτή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου «ΤΟΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ» που τέθηκε εκτός κυβέρνησης μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό.

Στον απόηχο της έρευνας της Rass που φέρει τον πρώην πρωθυπουργό αν ιδρύσει κόμμα να λαμβάνει 4,6%, πληθαίνουν οι διαρροές περί «ίδρυσης κόμματος» από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός, μάλιστα, ενισχύει τα σενάρια με νέα δημόσια εκδήλωση.

Συγκεκριμένα, την προσεχή Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου, στις 7 το βράδυ, παρουσιάζει στη Χαλκίδα το βιβλίο του βουλευτή Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου «ΤΟΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ».

Ο Συμεών Κεδίκογλου είναι ο πρώην υφυπουργός Παιδείας, που στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ είχε επισημάνει πως αυτοί που θέλουν να συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ για τη συγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης, …χωρούν σε ένα ΤΑΧΙ!

Ο πρώην πρωθυπουργός υπενθυμίζεται πως δεν συμμετείχε στις διαδικασίες ίδρυσης της Δημοκρατικής Παράταξης το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού επέλεξε να βρεθεί στο Παρίσι προκειμένου να παραδώσει μαθήματα σε σχολή Πανεπιστημίου, ενώ δημοσκόπηση της Rass φέρει τον πρώην πρωθυπουργό αν ιδρύσει κόμμα να λαμβάνει 4,6%, ποσοστό μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: 7imeres.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.