Ειδησεογραφικό site

Σπορ: Νίκες για «Παπ» και Αντετοκούνμπο στο NBA

46

Η πολύ καλή απόδοση των Κώστα Παπανικολάου και Γιάννη Αντετοκούνμπο συνοδεύτηκε από νίκες των ομάδων τους, στους αγώνες των Ρόκετς και των Μπακς αντίστοιχα.

Ο Παπανικολάου ήταν πολύ ουσιαστικός και πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής (37 λεπτά) στην εκτός έδρας επιτυχία του Χιούστον επί του Μαϊάμι.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε απολογισμό οκτώ πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασίστ για τις εξαιρετικές στο ξεκίνημα «ρουκέτες», που έχουν ως τώρα το καλύτερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα (5-0).

Ο Αντετοκούνμπο, από την πλευρά του, υπήρξε επίσης εκ των πρωταγωνιστών στην εκτός έδρας νίκη του Μιλγουόκι επί της Ιντιάνα, καθώς σε 17 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 11 πόντους και μάζεψε τρία ριμπάουντ, όντας δεύτερος σκόρερ των «ελαφιών», μετά τον Νάιτ που πέτυχε 23 πόντους.

Η άμυνα του Πόρτλαντ καθήλωσε τον ΛεΜπρον Τζέιμς στους 11 πόντους κι έτσι οι Μπλέιζερς, που είχαν «ζεστό» για πρώτη φορά φέτος τον Λίλαρντ (27 πόντοι), έφτασαν σε μια άνετη νίκη.

Παραπαίουν και φέτος οι Λέικερς, οι οποίοι γνώρισαν την πέμπτη ήττα τους σε ισάριθμους αγώνες, καθώς αυτή την φορά έχασαν από το Φοίνιξ παρά τους 39 πόντους του συγκινητικού Κόμπι Μπράϊαντ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.