Ειδησεογραφικό site

Έσοδα 11 εκατ. ευρώ θέλει το ΤΑΙΠΕΔ από τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες 9 ακινήτων

28

Τον πήχη στα 10,89 εκατ. ευρώ έχει θέσει το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου για τα 9 ακίνητα που πωλούνται μέσω των ηλεκτρονικών δημοπρασιών στις 7 Οκτωβρίου από τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.e-publicrealestate.gr.

Πρόκειται για τα ακίνητα στα οποία αρχικό ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει προ ημερών 25 επενδυτικά σχήματα μέσω της πλατφόρμας που χειρίζεται η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου για λογαριασμό του ΤΑΙΠΕΔ. Η διενέργεια λοιπόν του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την αξιοποίηση 9 δημόσιων ακινήτων μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www.e-publicrealestate.gr έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, με τις τιμές εκκίνησης που παρουσιάζονται στον κατωτέρω πίνακα:

Σχετικά με το ακίνητο στην Παραμυθιά νομού Θεσπρωτίας (πρώην Ειρηνοδικείο) θα αξιολογήσει όλες τις δυνατές λύσεις και θα προχωρήσει σε νέα διαδικασία αξιοποίησης του ακινήτου, καθώς η υποβληθείσα προσφορά ήταν εκπρόθεσμη.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, για πρώτη φορά σε διαγωνισμό e-auction οι τιμές εκκίνησης, που αποφασίστηκαν στην προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ, καθορίστηκαν από τις υψηλότερες τιμές που προέκυψαν μετά την ταυτόχρονη αποσφράγιση των πρώτων προσφορών και των ανεξάρτητων αποτιμήσεων για κάθε ακίνητο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.