Ειδησεογραφικό site

Σπίτι με το MEGA: Στην πρώτη θέση της τηλεθέασης

Μια αυθεντική λαϊκή βραδιά με την υπογραφή του Τάκη Σούκα, ήταν η χθεσινή στο «Σπίτι με το MEGA».

Το μουσικό αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη σημείωσε πρωτιά, στη ζώνη μετάδοσής του, με ποσοστό 14,2% στο σύνολο του κοινού, και προπορεύτηκε του ανταγωνισμού. Σε τέταρτο, μάλιστα, το «Σπίτι με το MEGA» κατέγραψε το υψηλό ποσοστό 18,1%.

Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε τον σημαντικό δημιουργό Τάκη Σούκα που έχει σφραγίσει με την παρουσία του το ελληνικό πεντάγραμμο και έχει αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του. Ο γλυκύτατος μουσικός με το θρυλικό ακορντεόν του, μας θύμισε τις μεγάλες του επιτυχίες από την πολύχρονη καριέρα του και μας συγκίνησε με τη σεμνότητα και το ήθος του.

Τον Τάκη Σούκα τίμησαν με την παρουσία τους εκλεκτοί καλεσμένοι που ανέβηκαν στη σκηνή και μας ταξίδεψαν μελωδικά με κομμάτια που μιλούν στην καρδιά μας και μας έχουν συντροφεύσει σε ξεχωριστές στιγμές.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Δημήτρης Κοντολάζος και ο Μιχάλης Δημητριάδης ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια του Τάκη Σούκα. Σε αυτό το νοσταλγικό αφιέρωμα συμμετείχαν η Ζωή Παπαδοπούλου, η Σοφία Παπάζογλου και η Αγνή Καλουμένου

Τα σχόλια είναι κλειστά.