Ειδησεογραφικό site

Ο Μαρινάκης υποδέχτηκε για καλό σκοπό τον Σούνακ στο γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά και του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης καλωσόρισε την Παρασκευή τον Βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ στο City Ground , την έδρα του κλαμπ στο Νότιγχαμ, προκειμένου να γίνουν τα αποκαλυπτήρια μιας κοινοτικής πρωτοβουλίας για την υγεία σε όλη την κομητεία.

Η Φόρεστ, σε συνεργασία με την E.ON, ανακοίνωσε την πρωτοποριακή πρωτοβουλία «A New Vision For Sport» σε προσκεκλημένους, όπως ο Ben Bradley MP, ο Sir John Peace, πρόεδρος της Midlands Engine και της Victoria Pickering, Lord Lieutenant του Nότιγχαμσαϊρ. Στο έργο περιλαμβάνεται μια δέσμευση για τη διασφάλιση ότι σε κάθε ενήλικα και σε κάθε παιδί στο Nottinghamshire θα παρέχεται ο χρόνος και ο χώρος αναψυχής για να ασκηθούν για την υγεία και την ευημερία τους.

Ο Πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ απευθύνθηκε στους προσκεκλημένους για να μοιραστεί τις γνώσεις του σχετικά με τη σημασία της σωματικής δραστηριότητας για την υγεία και την ευημερία και επαίνεσε τις προσπάθειες της Νότιγχαμ Φόρεστ και της ευρύτερης επιχειρηματικής και αθλητικής κοινότητας που πρωτοστατούν στη βελτίωση των αποτελεσμάτων υγείας στην περιοχή.

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Νότιγχαμ περιελάμβανε μια ιδιωτική συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην οποία ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του συλλόγου για τη σημαντική προσφορά του στην κομητεία του Nottinghamshire.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε τον Πρωθυπουργό στον αγωνιστικό χώρο του «City Ground» για να απολαύσουν μερικές πάσες με τους παίκτες της πρώτης ομάδας της Φόρεστ και τους μαθητές του 4ου έτους από το Δημοτικό Σχολείο Carnarvon στο Bingham. Στη συνάντηση συμμετείχαν τόσο ο Μιλτιάδης Μαρινάκης όσο και ο Σωκράτης Κομινάκης.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Βρετανός Πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ είπε: «Νομίζω ότι η πρωτοβουλία της Nottingham Forest και της E.ON να κάνουν όλους στο Nottinghamshire, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, να συμμετέχουν σε αθλήματα για μία ώρα την εβδομάδα είναι μια φανταστική εκστρατεία και είναι ένα πραγματικό παράδειγμα του καλού, που ένας σύλλογος πραγματικά υποστηριζόμενος από την κοινότητά του, μπορεί να κάνει. Το Nottinghamshire θα είναι ένα πιο χαρούμενο και υγιές μέρος χάρη σε αυτή την πρωτοβουλία.

Πράγματι, το να συγκεντρώσουμε όλους τους αθλητικούς συλλόγους στο Nottinghamshire για να προωθήσουμε όχι μόνο τον αθλητισμό, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα μονοπάτι στον επαγγελματικό αθλητισμό για παιδιά που έχουν το ταλέντο και την αφοσίωση είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα. Και κάτι που μπορεί απλώς να επιταχύνει την επιστροφή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ελίτ για άλλη μια φορά. Αυτή η πρωτοβουλία έχει την απόλυτη, πλήρη υποστήριξή μου».

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε: «Αυτή η πρωτοβουλία για να διασφαλιστεί ότι κάθε παιδί και ενήλικας στην περιοχή έχει πρόσβαση σε τουλάχιστον μία ώρα άσκησης κάθε εβδομάδα είναι πολύ σημαντική και θα βάλουμε όλη μας την ενέργεια και τις προσπάθειές μας για να διασφαλίσουμε ότι αυτό θα είναι δυνατό.

Ό,τι χρειάζεται για να πετύχει αυτό το έργο, ό,τι επένδυση απαιτείται, προσωπικά δεσμεύομαι να το κάνω για αυτήν την περιοχή. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που μπορούμε να συνεισφέρουμε σε ένα έργο που μπορεί να αλλάξει το μέλλον των παιδιών μας και όλων στην περιοχή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την υποστήριξή του και όλους όσους θα συμβάλουν στην επιτυχία αυτού του έργου».

Ο Πρόεδρος της Φόρεστ, Tom Cartledge, δήλωσε: «Η συμμετοχή του Πρωθυπουργού υπογραμμίζει τη σημασία αυτής της πρωτοβουλίας για την προώθηση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας στην περιοχή μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε την υποστήριξή του καθώς ξεκινάμε αυτό το ταξίδι προς μια καλύτερη, υγιέστερη κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς σε όλο το Nottinghamshire.»

Η πρωτοβουλία που θα διαρκέσει τρία χρόνια θα επικεντρωθεί σε τρεις βασικούς πυλώνες:
Πυλώνας 1 – Αθλητισμός για Όλους: Ενθάρρυνση όλων των ηλικιακών ομάδων να συμμετέχουν σε σωματική δραστηριότητα για τουλάχιστον μία ώρα την εβδομάδα, προωθώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής στο Nottinghamshire.

Πυλώνας 2 – Ενότητα στον Αθλητισμό: Συνένωση ημιεπαγγελματικών και επαγγελματικών συλλόγων, όλων των σπορ, για να συνεργαστούν για την προώθηση του αθλητισμού, την προώθηση των φιλοδοξιών και τη δημιουργία επαγγελματικών δρόμων για νεαρά ταλέντα.

Πυλώνας 3 – Βελτίωση Υποδομών: Διεξαγωγή συνολικής ανασκόπησης των αθλητικών εγκαταστάσεων με στόχο τη διοργάνωση «αγώνων του Nottinghamshire» σε όλη την κομητεία μέχρι την τρίτη επέτειο του προγράμματος όπου οι άνθρωποι σε όλη την κομητεία θα μπορούν να γιορτάσουν την υγεία, τη φυσική κατάσταση και την ευεξία μέσω του αθλητισμού

Τα σχόλια είναι κλειστά.