Ειδησεογραφικό site

Κοσμοσυρροή στη Νίκαια για τον Λεωνίδα Αθανασιάδη, υποψήφιο βουλευτή ΠΑΣΟΚ στη Β’ Πειραιά

Σε μια εντυπωσιακή, πρώτη συγκέντρωση στο Δημαρχείο Νικαίας, παρουσία πλήθος κόσμου ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην ιστορική περιφέρεια της Β’ Πειραιά ο Λεωνίδας Αθανασιάδης έδωσε και επίσημα το έναυσμα της προεκλογικής του εκστρατείας, εν όψει των εθνικών εκλογών.

Στάθηκε ιδιαίτερα στην παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά και όσα εκείνη εκπροσωπούσε, λέγοντας πως «…βρίσκεται μέσα σε κάθε όνειρο που κάνουμε για την παράταξη, για την πατρίδα, για το μέλλον των παιδιών μας».

Αναφερόμενος στο σήμερα, είπε πως «ο άνεμος της αλλαγής του ΠΑΣΟΚ φυσάει, ξανά, δυνατά με τον Νίκο Ανδρουλάκη!» Στη κατάμεστη αίθουσα βρέθηκαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο Ανδρέας Τσούνης σύζυγος της αείμνηστης Φ. Γεννηματά , οι πρώην βουλευτές ΠΑΣΟΚ Γρηγόρης Νιώτης, Κανέλλος Λάλος και Δημήτρης Καρύδης, ο υποψήφιος βουλευτής Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Παντελής Καμάς, Θανάσης Τερζής,  Στέφανος Χρήστου.

 

Τον Λεωνίδα Αθανασιάδη προλόγισαν η Νανά Γλύκα-Χαρβαλάκου Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πειραιά και ο Δημήτρης Κατσικάρης Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά με το Γ.Σγουρό.

 

 

Βιογραφικό Λεωνίδα Αθανασιάδη

Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στη Β' Πειραιά ο Λεωνίδας Αθανασιάδης – EnPeiraiei.gr

Γεννήθηκε στον Άγιο Γεώργιο Βέροιας. Σπούδασε στη σχολή ΣΕΥΠ-ΤΕΙ Πατρών, απ” όπου αποφοίτησε το 1989. Ως φοιτητής, ήταν εκλεγμένος με την ΠΑΣΠ στο Διοικητικό Συμβούλιο της σχολής του καθ” όλη τη διάρκεια των σπουδών του. Το 1992 διορίστηκε στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ», όπου εργάζεται μέχρι σήμερα.

Συνδικαλισμός

1995- σήμερα: Πρόεδρος του Συλλόγου των Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ».

2002-2005: αιρετός εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ του Γ΄ ΠΕΣΥΠ, εκπροσωπώντας 11.000 εργαζομένους στα νοσοκομεία.

2004-2006: συμμετείχε στην ολομέλεια του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ), εκπροσωπώντας την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων ( ΠΟΕΔΗΝ).

 

Αυτοδιοίκηση

2006 : Νομαρχιακός Σύμβουλος στη Νομαρχία Πειραιά.

2007: Αντιπρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νομαρχίας Πειραιά.

2008 : Αντινομάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στη Νομαρχία Πειραιά

2009: Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού της Νομαρχίας Πειραιά.

2010: Αντινομάρχης στην Ενιαία Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθηνών – Πειραιώς.

2011: Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής και με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρού ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα ΕΣΠΑ & Καινοτομίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.