Ειδησεογραφικό site

Γρ. Ψαριανός για Ν. Βούτση: «Τελικά ο «εθνικοσοσιαλισμός» έχει πολλά ποδάρια»

61

Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος της Βουλής είπε ότι «δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι» και έσπευσε να διευκρινίσει ότι «αυτό που σας λέω δεν αποτελεί πρόσκληση προς την Χρυσή Αυγή»

Σφοδρή κριτική στον Πρόεδρο της Βουλής Βίκο Βούτση για τις δηλώσεις του αναφορικά με τις επιδιωκόμενες συμμαχίες ενόψει του εκλογικού νόμου εξαπέλυσε το Ποτάμι μιλώντας για «πρόεδρο διατεθειμένο να συμμαχήσει με το διάολο προκειμένου να μείνει στην εξουσία».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βούτσης είπε ότι «Στη Βουλή δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι» και έσπευσε να διευκρινίσει ότι «αυτό που σας λέω δεν αποτελεί πρόσκληση προς την Χρυσή Αυγή» συμπληρώνοντας όμως πως «επειδή ο εκλογικός νόμος είναι ένα κορυφαίο ζήτημα και κάθε κόμμα έχει τη δική του άποψη, περιμένουμε να δούμε τι θα πει και η Χρυσή Αυγή».

«Ο κ. Βούτσης θα πρέπει να αποφασίσει: Ή είναι πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων -πρόεδρος με δημοκρατικές ευαισθησίες- ή είναι πρόεδρος των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διατεθειμένος να συμμαχήσει ακόμη και με το διάολο προκειμένου να μείνει το κόμμα του στην εξουσία» ήταν το σχόλιο του κ. Γρηγόρη Ψαριανού για να προσθέσει «Τελικά ο «εθνικοσοσιαλισμός» έχει πολλά ποδάρια»

Τα σχόλια είναι κλειστά.