Ειδησεογραφικό site

Χριστοδουλάκης: Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι αρνητής του ΕΣΥ

44

Σύμφωνα με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, το ΕΣΥ «στέκεται ακόμη όρθιο χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του, των γιατρών και των νοσηλευτών»

Αυστηρή κριτική στη κυβέρνηση άσκησε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, για την κατάσταση του ΕΣΥ, το οποίο όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «εγκαταλείφθηκε στην τύχη του εν μέσω πανδημίας».

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του «οι τραγικές εικόνες των διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ, το αποδεικνύουν», ενώ σύμφωνα με τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, το ΕΣΥ «στέκεται ακόμη όρθιο χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του, των γιατρών και των νοσηλευτών».

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

«Παρά τα μεγάλα λόγια του κ. Μητσοτάκη το ΕΣΥ και εν μέσω πανδημίας, εγκαταλείφθηκε στην τύχη του. Οι τραγικές εικόνες των διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ το αποδεικνύουν. Στέκεται ακόμη όρθιο χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του, των γιατρών και των νοσηλευτών.

Η νέα κυβερνητική οδηγία για δραστικό περιορισμό των τακτικών χειρουργείων στα Νοσοκομεία του ΕΣΥ, σε ένα συμπέρασμα οδηγεί για την ΝΔ. Πως όποιος ασθενής δεν έχει χρήματα για τον ιδιωτικό τομέα της υγείας, είναι καταδικασμένος.

Η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι αρνητής του ΕΣΥ.

Για το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ που το δημιούργησε, η αναγέννηση του είναι ο πρώτος στόχος και δέσμευση μας»

Τα σχόλια είναι κλειστά.