Ειδησεογραφικό site

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Στο Μαξίμου είστε ένας απλός ενοικιαστής – Ο λαός θα σας βγάλει γρηγορότερα από όσο νομίζατε

Με ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης τις παραιτήσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου από το κυβερνητικό επιτελείο στο φόντο του αποκαλυπτικού δημοσιεύματος του iEidiseis.

«Η συλλογική σας φαυλότητα σας έφερε στο σημείο να με κατηγορήσετε ότι κίνητρο μου για την πρόταση δυσπιστίας είναι η διαπλοκή. Ποια διαπλοκή; Με ποια media;» είπε αρχικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Ποια συμφέροντα καταγγέλλετε; Αυτά που το πρωί της Κυριακής λέγατε πως θέλανε να σας ρίξουν και το βράδυ πίνανε ποτάρες, όπως διάβασα, με τα ίδια συμφέροντα;» συνέχισε ο Νίκος Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: «Καπνίζανε πούρα οι κύριοι Παπασταύρου και Μπρατάκος ή τους στείλατε να καπνίσουν την “Πίπα της Ειρήνης”».

Κλιμακώνοντας τον τόνο της επίθεσης του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως «αν αυτά που λέμε δεν σας ακουμπούν δεν θα είχαν παραιτηθεί οι δυό σας συνεργάτες», λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως «ο πυρήνας της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σημείωσε πως «στο Μαξίμου είστε απλός ενοικιαστής, μόνος ιδιοκτήτης είναι ο ελληνικός λαός. Αυτός σας έβαλε και αυτός θα σας βγάλει. Και με αυτά που κάνετε θα σας βγάλει γρηγορότερα από όσα νομίζατε και σχεδιάζατε».

Αναφερόμενος στην σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε πως «την ώρα που εκατομμύρια Έλληνες έβαζαν στο μυαλό τους ότι σε αυτό το τρένο θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά τους, κάποια νοσηρά μυαλά είχαν μια άλλη προτεραιότητα:

Έβαζαν σε εφαρμογή το σχέδιο χειραγώγησης της κοινής γνώμης ενόψει των εθνικών εκλογών».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ η «μόνη τους αγωνία ήταν να ενισχυθεί το κυβερνητικό αφήγημα ότι φταίει ο σταθμάρχης και μόνον αυτός, τον οποίο εσείς είχατε διορίσει», σημειώνοντας μάλιστα πως «αυτό το νοσηρό χέρι είναι ανάμεσά σας όπως ήταν και στις υποκλοπές». Σε αυτό το πλαίσιο ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε τρία ερωτήματα: «Ποιος πήρε τις συνομιλίες, ποιος τις χάλκευσε και ποιος τις έδωσε στο συγκεκριμένο μέσο μαζικής ενημέρωσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.