Ειδησεογραφικό site

43χρονος αγόρασε φάρμακα με κλεμμένη πιστωτική κάρτα

128

Είχε κάνει αγορές αξίας 90 ευρώ από ένα φαρμακείο της πόλης

 Η κίνηση μιας από τις τραπεζικές κάρτες που είχαν κλαπεί από το αυτοκίνητο ενός 54χρονου στη Λάρισα μαζί με διάφορα έγγραφα και αντικείμενα, οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στα ίχνη του δράστη ο οποίος δεν δίστασε να την χρησιμοποιήσει.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 43χρονος Έλληνας είχε κάνει αγορές αξίας 90 ευρώ από ένα φαρμακείο της πόλης, το οποίο όμως διέθετε κάμερα κλειστού κυκλώματος που τον κατέγρψε. Κατά την διάρκεια των ερευνών, ο 43χρονος ταυ τοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Στην αυλή του σπιτιού μιας 35χρονης στον Τύρναβο τρύπωσε ένας 27χρονος Έλληνας, όταν είδε ότι είχε μπει μέσα αφήνοντας έξω το κινητό της και έσπευσε να το “βουτήξει”. Όμως, η ιδιοκτήτρια τον είδε να φεύγει και ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, οι οποίοι τον εντόπισαν λίγο αργότερα, τον συνέλαβαν και επέστρεψαν το κλεμμένο κινητό στην δικαιούχο. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ένα κινητό είχε κλέψει από τον 47χρονο ιδιοκτήτη του σε περιοχή της Καστοριάς και μια 20χρονη Ελληνίδα, στις 30 Ιανουαρίου. Η κλοπή εξιχνιάστηκε τώρα από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος της νεαρής σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Έρευνες διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Πάρου για να εντοπίσουν τον άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη που παραβίασε την τετάρτη ένα σπίτι του οποίου οι ένοικοι απουσίαζαν και άρπαξε από μέσα ένα χρηματικό ποσό και τιμαλφή απροσδιόριστης αξίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.