Ειδησεογραφικό site

«Έρχεται» στην Ελλάδα η ερωμένη του Ολάντ, Ζουλί Γκαγιέ

82

Η Ζουλί Γκαγιέ έρχεται στη χώρα μας μετά το Πάσχα για να ξεμυαλίσει τους Έλληνες τηλεθεατές αφού πρώτα θάμπωσε τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ αλλά και τον… Πάρη της Τροίας.

Η ερωμένη του Γάλλου προέδρου υποδύεται την «Ωραία Ελένη» στην γαλλικής παραγωγής τηλεοπτική σειρά «Ο γυρισμός του Οδυσσέα», που θα μεταδοθεί από την ελληνική οθόνη στα μέσα Απριλίου. Η τηλεοπτική σειρά είχε προβληθεί για πρώτη φορά στη Γαλλία το 2013, ένα χρόνο πριν την αποκάλυψη της ανάρμοστης σχέσεις της 42χρονης ηθοποιού με τον Γάλλο πρόεδρο από το σκανδαλοθηρικό περιοδικό της Γαλλίας «Closer».

Η τηλεοπτιική σειρά, υπό τον τίτλο στα γαλλικά «Odysseus» (στα ελληνικά: «Ο γυρισμός του Οδυσσέα»), είχε προβληθεί πριν από δύο χρόνια από το γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό «ΑRTE». Τώρα οι Έλληνες τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στους δέκτες τους την αγαπημένη του Γάλλου προέδρου να ενσαρκώνει το ρόλο της «Ωραίας Ελένης» διαπιστώνοντας και αυτοί τα υποκριτικά προσόντα της Γκαγιέ.

Η τηλεοπτική σειρά θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 10 το βράδυ από τη συχνότητα της ΝΕΡΙΤ. Η σκηνοθεσία είναι του Stephane Giuisti και πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Caterina Murino, Alessio Boni, Neils Schneider, Bruno Todeschini. Η δραματική σειρά περιλαμβάνει 12 επεισόδια , διάρκειας μιας  ώρας. Το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί από την ελληνική κρατική τηλεόραση στις 16 Απριλίου.

Το 2014, η 42χρονη Ζουλί Γκαγιέ ήταν υποψήφια στην πατρίδα της με το βραβείο «Cesar» δεύτερου γυναικείου ρόλου για την συμμετοχή της στην ταινία «Quai d Orsay» του διάσημου σκηνοθέτη Μπερτράν Ταβερνιέ. Στο παρελθόν έχει ήδη κερδίσει το βραβείο «Ρόμι Σνάιντερ», καθώς και το βραβείο καλύτερης ευρωπαία ηθοποιού το 1997 για την ταινία «Select Hotel». To 2009 βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινίας στο Τόκιο για το ρόλο της στην ταινία «Huit fois debout».

Υπενθυμίζεται ότι τον προηγούμενο μήνα, η Γκαγιέ εμφανίστηκε στο Παρίσι στο πλευρό του Γάλλου προέδρου στο πάρτι για τα εξηκοστά γενέθλια του ανθρώπου που τους έφερε κοντά, του Σοσιαλιστή Ζουλιέν Ντρέι. Ένα χρόνο και τρεις μήνες μετά την αποκάλυψη της κρυφής σχέσης της με τον Φρανσουά Ολάντ, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ενισχύοντας τις φήμες περί επισημοποίησης του δεσμού τους. Τους τελευταίους μήνες, η ερωμένη του Ολάντ μπαινοβγαίνει στο Μέγαρο των Ηλυσίων ως ανεπίσημη «πρώτη κυρία» της Γαλλίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.