Ειδησεογραφικό site

Ζαχαροπλαστείο στην Κατερίνη φτιάχνει βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ -Αντί για φλούρι βάζουν… πεντοχίλιαρο [εικόνες]

110

Πρωτοτυπεί ένα ζαχαροπλαστείο στην Κατερίνη, καθώς φτιάχνει βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ οι οποίες έχουν γίνει ανάρπαστες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thesstoday.gr, το ζαχαροπλαστείο «Μπισκοτόκοσμος» στην Κατερίνη, δέχεται «κατά ριπάς» παραγγελίες για βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ, μετά και την επιτυχημένη συνταγή με πασχαλινά αυγά ΠΑΣΟΚ, τα οποία έγιναν ανάρπαστα.

«Και Πάσχα και Χριστούγεννα έχουμε το ΠΑΣΟΚ στα γλυκά. Το Πάσχα είχε γίνει χαμός αλλά δυστυχώς δε μπορέσαμε να στείλουμε αυγά σε όλη την Ελλάδα που μας ζητούσαν γιατί η σοκολάτα είναι ευαίσθητη. Επειδή όμως η βασιλόπιτα και το τσουρέκι ταξιδεύουν, είπαμε να το επαναλάβουμε ώστε να ευχαριστήσουμε τα Χριστούγεννα όσους ενδεχομένως δυσαρεστήσαμε το Πάσχα», αναφέρει στο ThessToday.gr η ζαχαροπλάστρια Ελένη Πεΐδου, που εμπνεύστηκε τα σχέδια ΠΑΣΟΚ.

Οι βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ θα ταξιδεύσουν σε όλη την Ελλάδα
Η ίδια έχει προετοιμαστεί για δεκαπλάσια ζήτηση σε αυτό το σχέδιο συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα και περιμένει να εξαντληθούν, όπως είχε γίνει και το Πάσχα. Ενδεικτικά, οι παραγγελίες που έχει λάβει είναι από Καστοριά, Κέρκυρα, Ρόδο, Αθήνα, Ορεστιάδα, Καρπενήσι, Γιάννενα και Κρήτη, ενώ οι πελάτες κοντινών νομών έρχονται πολλές φορές οι ίδιοι να παραλάβουν τα γλυκά τους.

Σύμφωνα με την κ. Πεΐδου: «Το Πάσχα ερχόταν από κοντινούς νομούς και έπαιρναν τα αυγά. Δηλαδή από Κοζάνη, Λάρισα, Θεσσαλονίκη ήρθαν πολλοί και αγόραζαν αυγά. Περιμένουμε και τα Χριστούγεννα να έρθουν από άλλες πόλεις γιατί οι αποστολές θα σταματήσουν στις 28 Δεκεμβρίου».

Ενώ όσον αφορά την πρωτοποριακή ιδέα αντί για το κλασικό φλουρί να βάλουν μέσα στη βασιλόπιτα πεντοχίλιαρο επισημαίνει στο thesstoday.gr: «Θέλαμε να είναι κάτι διαφορετικό και χιουμοριστικό για να ξεχωρίζει και στο εσωτερικό του. Αντί για φλουρί δηλαδή βάλαμε πεντοχίλιαρο για να είναι λίγο πιο παιχνιδιάρικο».

Οι βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ βγαίνουν σε τσουρέκι και σε κέικ, ωστόσο εκτός από τις γιορτές, αυτά τα σχέδια είναι δημοφιλή στις τούρτες του ζαχαροπλαστείου καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. «Εκτός από την εορταστική περίοδο πολλές φορές ο κόσμος παραγγέλνει τούρτες ΠΑΣΟΚ. Μας έχουν ζητήσει πολλές φορές τον Ανδρέα, αλλά και τον Ανδρέα με τη Δήμητρα στο στιγμιότυπο που τον τάιζε τούρτα την ημέρα του γάμου τους. Πολύ δημοφιλές είναι και το στιγμιότυπο του Ανδρέα που κατεβαίνει από το αεροπλάνο και κάνει το διάσημο νεύμα στη Δήμητρα», σημειώνει στο ThessToday.gr η κ. Πεΐδου.

Δείτε εικόνες από τις βασιλόπιτες με το σήμα του ΠΑΣΟΚ:

 

Βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ / thesstoday.gr

Βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ / thesstoday.gr

Βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ / thesstoday.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.