Ειδησεογραφικό site

Xωρίς Φώφη και Θεοδωράκη η εκδήλωση για τη «γέφυρα Μπούλμαν»

80

Με κεντρικούς ομιλητές τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της «Προοδευτικής Συμμαχίας Σοσιαλιστών και Δημοκρατών» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ούντο Μπούλμαν, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η εκδήλωση «Ευημερία για όλους σε μια βιώσιμη Ευρώπη».

Λίγο μετά τις 18:00 άρχισε να γεμίζει η αίθουσα. Στο πάνελ των ομιλητών, μεταξύ άλλων, ήταν η Λούκα Κατσέλη, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος και η πρώην ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαριλένα Κοππά.

Περίπου στις 20:30 έγινε η τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επανέλαβε το κάλεσμά του στις προοδευτικές δυνάμεις απέναντι στην Ακροδεξιά και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές.
Στη εκδήλωση είχαν κληθεί η Φώφη Γεννηματά, ο Γιώργος Παπανδρέου και οι ευρωβουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, ωστόσο από την πρώτη στιγμή η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα παραστεί, ούτε η ίδια αλλά ούτε και τα στελέχη του κόμματος της. Λίγες ημέρες αργότερα επιβεβαίωσε ότι δεν θα παραστεί και ο Γιώργος Παπανδρέου.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης, μεταξύ των όποιων ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Φώτης Κουβέλης ο Δημήτρης Βίτσας και η Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου . Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο νέος υφυπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Άγγελος Τόλκας, καθως και αρκετοι βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός του Θανάση Θεοχαροπουλου, το παρών έδωσαν και στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς, όπως ο Δημήτρης Χατζησωκράτης και ο γραμματέας του κόμματος κ. Καλπακης

Τα σχόλια είναι κλειστά.