Ειδησεογραφικό site

«Βόμβα» με Αλμέιδα και Ίντερ!

25

Την επιστροφή του Ματίας Αλμέιδα στην Ίντερ ονειρεύονται οι Ιταλοί!

Τον τελευταίο χρόνο, ο προπονητής της ΑΕΚ, βλέπει τις προπονητικές μετοχές του να εκτοξεύονται και η ιστοσελίδα interlive.it, που ασχολείται με το ρεπορτάζ των Νερατζούρι, φιλοξενεί μεγάλο αφιέρωμα στον Πελάδο τον οποίο μελλοντικά βλέπει να επιστρέφει στο Μεάτσα.

Η εκτίμηση προς το πρόσωπο του Αλμέιδα είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει αφήσει το στίγμα του από το πέρασμά του σε Λάτσιο και Ίντερ.

Στη γειτονική χώρα δεν τον ξεχνούν και πιστεύουν πως κάποια στιγμή, θα φορέσει και την προπονητική φόρμα της Ίντερ.

Αναλυτικά όσα γράφουν στην Ιταλία:

«Ο Ματίας Αλμέιδα που στο παρελθόν αναζωογόνησε τη Ρίβερ Πλέιτ από ηχηρή αποτυχία, δεν έχει αναλάβει ακόμα καμία ομάδα στη Serie A, αλλά σίγουρα έχει όλα τα εφόδια.

Πριν από περίπου δέκα χρόνια ο Αλμέιδα είχε την ικανότητα και την αξία να επαναφέρει τη Ρίβερ στο υψηλότερο επίπεδο στην Αργεντινή. Μετά από μία αποτυχημένη σεζόν οι «Μιγιονάριος» ατέληξαν να υποβιβαστούν στη δεύτερη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Παρά την ελάχιστη προπονητική εμπειρία, ο Αλμέιδα πέτυχε στην αποστολή του να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφαία κατηγορία. Από εκεί ακολούθησαν άλλες τρεις εμπειρίες μέχρι να φτάσουμε σε αυτή που ξεκίνησε πέρυσι και είναι η ΑΕΚ.

Το έχουμε ήδη προβλέψει… Έχοντας ζήσει τέσσερα χρόνια στη Serie A, εκ των οποίβν τα δύο στην Ίντερ πολλοί είχαν τον χρόνο και την ευκαιρία να τον θαυμάσουν τότε από κοντά. Είναι ένα άτομο που αποδεικνύει ότι βρίσκεται στην κορυφή των πραγμάτων ακόμη και ως προπονητής.

Ωστόσο στις μέρες μας καμία ιταλική ομάδα δεν έχει ακόμα σκεφτεί να πάρει τον Αργεντινό στον πάγκο της, κάτι που είναι εντελώς ανεξήγητο. Επιστρέφοντας στην ουσία της συζήτησης, είναι εντελώς ακατανόητο ότι κανείς στην Ιταλία δεν έχει λάβει ακόμη υπόψη την υποψηφιότητα του Αλμέιδα. Είναι ένας προπονητής προορισμένος, χωρίς αμφιβολία, για μια μεγάλη ομάδα και, ίσως, αυτός ο μεγάλος θα μπορούσε να είναι – σε ένα όχι πολύ μακρινό μέλλον – η ίδια η Ίντερ. Σίγουρα, οι συνθήκες είναι όλες εκεί. Μάλιστα, η Serie A τον μεγάλωσε».

Τα σχόλια είναι κλειστά.