Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος στον αέρα – Αεροπλάνο έπεσε 30.000 πόδια

567

Έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Βόλγκογκραντ – Άγνωστα τα αίτια – Πληροφορίες είτε για απώλεια πίεσης στην καμπίνα είτε για μηχανική βλάβη

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες αεροσκάφους της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Onur Air που εκτελούσε το δρομολόγιο Αττάλια-Τσελιαμπίνσκ καθώς το αεροπλάνο έκανε «βουτιά» σχεδόν 30.000 ποδών πριν να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Βόλγκογκραντ στη Ρωσία τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές του Βόλγκογκραντ η προσγείωση έγινε λόγω απώλειας πίεσης στην καμπίνα των επιβατών αν και πηγές από τον πύργο ελέγχου του Τσελιαμπίνσκ υποστηρίζουν ότι όλα προκλήθηκαν λόγω μηχανικής βλάβης.

Επιβάτες του αεροπλάνου υποστηρίζουν ότι η κάθοδος από τα 32.800 πόδια στα 1.640 πόδια έγινε μέσα σε πέντε λεπτά.

Βίντεο από την καμπίνα αποτυπώνουν τον τρόμο που έζησαν οι επιβάτες του αεροπλάνου της Onur Air με ορισμένους εξ αυτών να δέχονται τις πρώτες βοήθειες αλλά και ψυχολογική υποστήριξη μετά το «τρομακτικό» περιστατικό.

Ορισμένοι είχαν πονοκεφάλους, άλλοι είχαν προβλήματα με την πίεσή τους, άλλοι ήθελαν ψυχολογική υποστήριξη δήλωσε στη Daily Mail πηγή από το αεροδρόμιο του Βόλγκογκραντ.

«Ήταν τόσο τρομακτικά. Οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν. Οι περισσότεροι κοιμόντουσαν όταν έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου με όσα παιδιά βρίσκονταν στο αεροπλάνο να ουρλιάζουν» περιέγραψε μια επιβάτης.

«Η πτώση από τα 10.000 μέτρα στα 500 μέτρα μέσα σε πέντε λεπτά ήταν πολύ τρομακτική» δήλωσε άλλος επιβάτης.

Για την υπόθεση έχει ξεκινήσει έρευνα από τις ρωσικές αρχές ενώ οι επιβάτες του αεροσκάφους συνέχισαν το ταξίδι τους με άλλο αεροσκάφος της εταιρείας που έχει έδρα την Κωνσταντινούπολη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.