Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Τραμπ με χαρτί τουαλέτας στο παπούτσι του ανεβαίνει στο AirForce 1

3.057

Το εντυπωσιακό είναι ότι παρόλα τα αρκετά δευτερόλεπτα που χρειάστηκε ο Τραμπ για να ανέβει τα σκαλιά μέχρι την είσοδο του προεδρικού αεροσκάφους, κανείς από τους συνεργάτες του δεν τον ενημέρωσε

Viral έχει γίνει τις τελευταιές ώρες στο διαδίκτυο το βίντεο που δείχνει τον Ντόναλντ Τραμπ να ανεβαίνει τη σκάλα του AirForce 1 έχοντας κολλημένο στο αριστερό του παπούτσι ένα κομμάτι χαρτί τουαλέτας!

Το περιστατικό συνέβη ενώ κατευθυνόταν στη Μινεσότα για ομιλία του στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας Make Make America Great Again.

Το εντυπωσιακό είναι ότι παρόλα τα αρκετά δευτερόλεπτα που χρειάστηκε ο Τραμπ για να ανέβει τα σκαλιά μέχρι την είσοδο του προεδρικού αεροσκάφους, κανείς από τους συνεργάτες του ή τους άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας δεν τον ενημερώνει.

Αντίθετα στο βίντεο φαίνεται ένας εκ των παρισταμένων να γελάει και να ψιθυρίζει κάτι στον διπλανό του.

Το χαρτί ξεκόλλησε από το παπούτσι του Τραμπ λίγο πριν μπει στο AirForce 1 χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάποια διαρροή για το πώς βρέθηκε το χαρτί στο παπούτσι του Αμερικανού προέδρου ενώ αυτός βρισκόταν μέσα στη θωρακισμένη λιμουζίνα που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του.

Όπως ήταν αναμενόμενο ξεκίνησαν τα σχόλια στο Twitter με κάποιον να γράφει ότι «η εικόνα αυτή συνοψίζει την προεδρία του Τραμπ» και κάποιον άλλο να χαρακτηρίζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ ως «περίγελο».

Τα σχόλια είναι κλειστά.