Ειδησεογραφικό site

ΒΙΝΤΕΟ-Λονδίνο: Επίθεση στον Τσίπρα – «Προδότη πούλησες τη Μακεδονία»

2.533

Φώναξαν στον πρωθυπουργό: «Πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και του πέταξαν κέρματα στο δρόμο

Φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου. Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ,  τέσσερις συγκεντρωμένοι Ελληνες από το απέναντι πεζοδρόμιο του φώναξαν: «Προδότη, πούλησες τη Μακεδονία, δώσε και την Κύπρο», «Ντροπή σου!», ενώ ένας άλλος του φώναξε: «Πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο έδαφος.

Ο κ. Τσίπρας μόλις είχε συναντηθεί με Έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στη βρετανική πρωτεύουσα. 

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Λονδίνο για να έχει συνάντηση με την ομογένεια και την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι, καθώς επίσης και σειρά επαφών, μεταξύ άλλων με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου. O Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί την Τρίτη το πρωί με νέους έλληνες επιστήμονες ενώ με τη βρετανίδα πρωθυπουργό το απόγευμα της Τρίτης. 

Δείτε το βίντεο της φραστικής επίθεσης (σ.σ. μία ώρα. περίπου, μετά τη δημοσίευσή του, «εξαφανίστηκε» από το YouTube):

Φραστική επίθεση στον Τσίπρα στο Λονδίνο


 

Σε βίντεο από την σελίδα Livemedia.gr, φαίνονται, μετά το φραστικό επεισόδιο, οι συνεργάτες του πρωθυπουργού να προσεγγίζουν τους συγκεντρωμένους και να μιλούν μαζί τους. Σημειώνεται επίσης ότι όπως φαίνεται και στο βίντεο, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους συγκεντρωμένους Έλληνες, καθώς κάποιοι αντέδρασαν εναντίων εκείνων που αποδοκίμασαν τον Αλέξη Τσίπα.

Τσιπρασ11
Τσιπρας12

Τα σχόλια είναι κλειστά.