Ειδησεογραφικό site

Τρικ για το Ραμαζάνι: Ο τερματοφύλακας «τραυματίζεται» όταν δύει ο ήλιος

3.171

Έτσι οι συμπαίχτες του μπορούν να φάνε και να πιουν άφοβα καθώς έχει λήξει η αυστηρή νηστεία

Έναν απίστευτο τρόπο για να αντιμετωπίσουν την αυστηρή νηστεία που επιβάλει το Ραμαζάνι κατά τη διάρκεια της ημέρας βρήκαν οι ποδοσφαιριστές της εθνικής Τυνησίας.

Πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας της ομάδας Μουέζ Χασέν ο οποίος σε δύο φιλικά με την Πορτογαλία και την Τουρκία, υποδύθηκε τον τραυματία την ώρα της δύσης του ηλίου προκειμένου έτσι οι συμπαίχτες του να βρουν χρόνο να φάνε και να πιουν.

Η πρώτη φορά που έγινε ήταν στο 58ο λεπτό του φιλικού με την Πορτογαλία. Ο Χασέν έπεσε στο έδαφος και οι συμπαίχτες του έτρεξαν είτε στον πάγκο της ομάδας είτε στους φυσιοθεραπευτές που υποτίθεται ότι έδιναν τις πρώτες βοήθειες στον Τυνήσιο τερματοφύλακα, για να φάνε μικρά σνακ και να πιουν νερό.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στο 48ο λεπτό του αγώνα της Τυνησίας με την Τουρκία με τους πλέον παρατηρητικούς να αντιλαμβάνονται και να καταγράφουν το τρικ του Χασέν.

Les Aigles de Carthage 🇹🇳🦅@LADC_Officiel

🎥 : Mouez Hassen (@hassen_mouez) touché lors d’un contact aérien avec un joueur turc,les Aigles de Carthage en profitent pour romprent le jeûne avec quelques barres énergétiques,des dattes et de l’eau🥛🍪
🇹🇳🇹🇷(2-2) @LBDFootball @tunisiefootball

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Souhail Khmira@SKhmira

Fun fact:
Tunisian National team has played the last two friendlies while fasting. So, whenever the time comes to break Fast. The players have an agreement that the GK would go down so they can get a moment to drink some water and get something to eat 😂😂

Κατά σύμπτωση, δε, και οι δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι 2-2.

Μολονότι η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Τυνησίας δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, ο Χασέν σε ανάρτησή του στο Twitter επιβεβαίωσε εμμέσως το κόλπο που εφαρμόζει. Καθώς στον ποδοσφαιριστή που του έγραψε «όλα καλά, γνωρίζουμε ότι το «έπαιζες» τραυματίας», ο Χασέν έγραψε «χτύπησα φίλε» συνοδεύοντας την απάντησή του με χαμογελάστες φατσούλες.

tinisia-xasen-te

Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πλέον στο επόμενο φιλικό της Τυνησίας στις 9 Ιουνίου κόντρα στην Ισπανία.

Ευτυχώς για τους Τυνήσιους ποδοσφαιριστές το Ραμαζάνι θα έχει λήξει στις 18 Ιουνίου οπότε και είναι προγραμματισμένη η έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Τα σχόλια είναι κλειστά.