Ειδησεογραφικό site

Τόσκας κατά ΝΔ: Να μην ομιλούν οι μέχρι χθες συνομιλητές των φασιστών

40

«Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες» δήλωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, αναφερόμενος στη βίαιη επίθεση των χρυσαυγιτών εναντίον μίας δικηγόρου και δύο ακόμα γυναικών, το μεσημέρι, κοντά στο Εφετείο.

Ταυτόχρονα, ο κ. Τόσκας απάντησε με σκληρή γλώσσα σε προηγούμενη δήλωση της ΝΔ για το θέμα, αποκαλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση «συνομιλητή των φασιστών».

Ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρει συγκεκριμένα: «Οι φασιστικές προκλήσεις δεν θα μείνουν ατιμώρητες. Οι τελευταίοι δε, από όσους δικαιούνται να ομιλούν, είναι οι μέχρι χθες συνομιλητές των φασιστών και οι εφευρέτες του όρου «σοβαρή Χρυσή Αυγή»».

Σημειώνεται ότι, στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, καταδικάζει την επίθεση και παράλληλα στρέφεται για μια ακόμα φορά εναντίον του κ. Τόσκα, τον οποίο αποκαλεί «υποτιθέμενο υπουργό» και κάνει λόγο, για μια ακόμα φορά, για «γενικευμένη ανομία».

Για τις βιαιοπραγίες των μελών της Χρυσής Αυγής διενεργείται έρευνα από την Κρατική Ασφάλεια, με αυστηρές εντολές από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, ώστε να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.