Ειδησεογραφικό site

Τί θα συμβεί το 2018 αποκαλύπτει ο άνθρωπος που προέβλεψε Τραμπ και Βrexit

68

O Craig Hamilton-Parker, o άνθρωπος που προέβλεψε την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, το Brexit και τη σφαγή στο Λας Βέγκας, δίνει μια λίστα προβλέψεων για το τι πιθανόν θα συμβεί στον κόσμο το 2018.

Το 2018 είναι μόλις επτά εβδομάδες μακριά και ο ο γεννημένος στο Σαουθάμπτον Hamilton-Parker γνωρίζει ήδη τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.

Είναι λίγο ανατριχιαστικό αν σκεφτεί κανείς ότι οι περισσότερες προβλέψεις που έχει κάνει στο παρελθόν έχουν βγει αληθινές.

Για να δούμε όμως τι μας προειδοποιεί ότι θα γίνει μέσα στο 2018:

-Περισσότερες απεργίες στη Βρετανία

-Οι τρομοκρατικές επιθέσεις θα αυξηθούν

-Βύθιση ενός αμερικανικού πολεμικού πλοίου

-Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανατρέπεται από το δικό του λαό

-Ο Πρίγκιπας Χάρι ανακοινώνει τους αρραβώνες του με την Μέγκαν Μάρκλ

-Μεγάλο σπάσιμο στον πάγο της Ανταρκτικής

-Ο Ντόναλτ Τραμπ θα επιβιώσει παρά τις κατηγορίες αμφίσβήτησης στο πρόσωπό του

-Έκρηξη ηφαιστείου κοντά στη Νάπολη (πιθανότατα ο Βεζούβιος)

Επίσης, ο Hamilton-Parker σημειώνει: «Το 2018 θα είναι ένα έτος πολιτικής αναταραχής και περιβαλλοντικής κρίσης που προκαλείται από δραματικές και άνευ προηγουμένου καιρικές συνθήκες» και προσθέτει: «Πολλές από τις παραπάνω προβλέψεις είναι αρκετά ζοφερές, αλλά αισθάνομαι ότι θα υπάρξει μια ταυτόχρονη ανάπτυξη της πνευματικότητας για τους ανθρώπους του κόσμου που τώρα θα μας οδηγήσουν σε μια χρυσή εποχή».

«Οι συγκρούσεις και οι κακουχίες καθώς και τα αυξανόμενα περιβαλλοντικά προβλήματα θα φέρουν τους καλούς ανθρώπους μαζί και θα προκαλέσουν την επιθυμία να αναζητήσουν τον πραγματικό σκοπό της ανθρώπινης ζωής» καταλήγει.

Τα σχόλια είναι κλειστά.