Ειδησεογραφικό site

Θα είναι η 37χρονη Ελθήνα η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα;

3.082

Ποια είναι η Ελθήνα Αγγελοπούλου

Το ένα σενάριο μετά το άλλο βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Αθηναίων στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aftodioikisi.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει με πολύ καλό μάτι το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια δήμαρχος Αθηναίων η 37χρονη δημοτική σύμβουλος της «Ανοιχτής Πόλης» Ελθήνα Αγγελοπούλου.

Η Ελθήνα Αγγελοπούλου από το 2008 έως το 2010 ήταν δημοτική σύμβουλος με την «Ανοιχτή Πόλη», ενώ εξελέγη ξανά το 2014 μαζί με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον οποίο και αντικατέστησε στη θέση του επικεφαλής όταν εκείνος παραιτήθηκε τον Οκτώβριο του 2015. Στη συνέχεια ωστόσο την θέση της κ. Αγγελοπούλου κατέλαβε λόγω «επετηρίδας» ο Ρήγας Αξελός, κι εκείνη είναι σήμερα απλή δημοτική σύμβουλος.

Γεννηθείσα το 1981, σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Πολιτισμικού Οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, ενώ ήταν υπεύθυνη του πολιτιστικού τμήματος στο 4ο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Φόρουμ της Αθήνας. Συμμετέχει σε κοινωνικά κινήματα, σε κινήματα πόλης, σε δράσεις για τους ελεύθερους χώρους και την ποιότητα ζωής, ενώ ήταν παλαιότερα και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

el1
el2
el3

Τα σχόλια είναι κλειστά.