Ειδησεογραφικό site

Τελειωμένος ο Τσίπρας : Στο 15% έχει εκτοξευθεί η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖA

534

Λίγα 24ωρα απέμειναν μέχρι να απαλλαγεί η χώρα από τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα που πέρασε στη σύγχρονη ιστορία και ταυτόχρονα να γυρίσει σελίδα αφήνοντας πίσω 4,5 χρόνια διάλυσης των πάντων.
Οι εισαγγελείς της χώρας μετά τις 8 Ιουλίου θα είναι απελευθερωμένοι από τα δεσμά της σημερινής συριζοκρατούμενης Δικαιοσύνης και τον… Ρασπούτιν, ώστε να επιτελέσουν το έργο τους και να αναζητήσουν ευθύνες για τη σκευωρία της NOVARTIS, την κακοδιαχείριση στο Προσφυγικό και τις εκατέρωθεν βαριές κατηγορίες Κοτζιά-Καμμένου για τα κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών. Και για πολλά άλλα…
Η αυτοχειρία Τσίπρα να προηγηθούν οι Ευρωεκλογές των Εθνικών εκλογών, σε συνδυασμό με την βουβή λαϊκή αγανάκτηση για την ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που γνώρισε ο τόπος την Μεταπολίτευση, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εκπλήξεων.
Το “ΚΑΡΦΙ” απευθύνθηκε σε πολύπειρο δημοσκόπο – κανονικό… πρύτανη των γκάλοπ – για μια τελική εκτίμηση μια εβδομάδα πριν τις κάλπες.
Ο δημοσκόπος λοιπόν αυτός όχι μόνο θεωρεί ΔΕΔΟΜΕΝΗ την Αυτοδυναμία Μητσοτάκη (ακόμη και στο πιο απίθανο σενάριο της επτακομματικής Βουλής) αλλά βλέπει την Νέα Δημοκρατία να “κλειδώνει” σε ένα ποσοστό πάνω (ή έστω πέριξ) του 40%.
Διαβάστε περισσότερα στο «ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου

Τα σχόλια είναι κλειστά.