Ειδησεογραφικό site

Tασία: Δεν είπα «αϊ στο διάολο» – Μου την έχουν στημένη

61

Ακούστε το ηχητικό που τη διαψεύδει

Αρνείται ότι χρησιμοποίησε υβριστική έκφραση εναντίον του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν είπε «Αϊ στο διάολο».

Σε γραπτή της δήλωση η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου χαρακτήρισε κατασκευασμένο το περιστατικό και υποστήριξε πως κάποιοι ενδεχομένως της την έχουν «στημένη».

Η δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου: «Σε καμία στιγμή της διαδικασίας, την οποία διηύθυνα σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, δεν χρησιμοποίησα απαξιωτική ή υβριστική έκφραση και ειδικά ενάντια στον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαρ. Αθανασίου. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι, όταν πήρε το λόγο ο κος Αθανασίου και κατήγγειλε το ως άνω περιστατικό, δεν κατάλαβα ότι αναφερόταν σε εμένα και δήλωσα ότι δεν άκουσα τι ειπώθηκε και ότι όποιος κι αν το είπε είναι τουλάχιστον αστοχία και αγένεια εκ μέρους του, γι΄ αυτό πρέπει να διαγραφεί από τα πρακτικά. Κάποιοι ενδεχομένως μου την έχουν «στημένη», αλλά η συγκεκριμένη κατασκευή καλό είναι να μην τους οδηγεί να θεωρούν ότι μπορούν να την αξιοποιήσουν για να με πλήξουν».

Πάντως από το επεισόδιο υπάρχει και ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται η Τασία Χριστοδουλοπούλου να βρίζει:

Τα σχόλια είναι κλειστά.