Ειδησεογραφικό site

Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι ως οι δράστες της άγριας επίθεσης στον σταθμάρχη του Μετρό

107

Ταυτοποιήθηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια οι δύο δράστες της άγριας επίθεσης στο μετρό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr.

Πρόκειται για δύο Έλληνες, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφοριες είναι ανήλικοι και αύριο αναμένεται να οδηγηθουν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Οι δύο συλληφθέντες είναι ηλικίας 16 και 17 ετών και έχουν απασχολήσει τις αρχές και κατά το παρελθόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, είναι αδέρφια και διαμένουν στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε ένα ακόμη άτομο, – ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ-, το οποίο φέρεται να τους βοήθησε να κρυφτούν.  Λίγη ώρα μετά την ταυτοποίησή του, εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Παράλληλα, ο 53χρονος σταθμάρχης ειδοποίθηκε από τις αστυνομικές αρχές να μεταβεί στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Αττικής, προκειμένου να προβεί στην αναγνώριση των δύο ανήλικων δραστών.

Η ομάδα που έφτασε σε λίγες ώρες στην εξιχνίαση της υπόθεσης και δρομολόγησε τη σύλληψη των δύο δραστών, είναι η ίδια ομάδα των αξιωματικών που έλυσε τον γρίφο της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα

Τα σχόλια είναι κλειστά.