Ειδησεογραφικό site

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων έξω από το ΣτΕ

260

 

«Που θέλουν να μας πάνε; Εάν ισχύσει ο νόμος Κατρούγκαλου είναι το τέλος μας» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι συγκεντρωμένοι ηλικιωμένοι έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας το όποιο δέχτηκε την καταδρομική επίθεση της αναρχικής ομάδας του «Ρουβίκωνα» την Δευτέρα το απόγευμα φυλάσσεται πλέον με αυστηρά μέτρα και μάλιστα οι πόρτες του είναι κλειστές με χοντρές αλυσίδες και λουκέτα για την αποφυγή οποιασδήποτε ενέργειας.

Στην σημερινή συγκέντρωση των συνταξιούχων έξω από το ΣτΕ συμμετέχουν το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων, η Ένωση Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής, ο Σύλλογος ΑΞΙΑ συζύγων θανόντων καθώς και οι τρεις Ενώσεις των Αποστράτων Αξιωματικών.

Στις δηλώσεις τους οι συνταξιούχοι υπογράμμισαν πως ο νόμος Κατρούγκαλου είναι για τα σκουπίδια ενώ τόνισαν το γεγονός της αντισυνταγματικότητας του καθώς δεν επιτρέπετε ετεροχρονισμένα να μειωθουν οι συντάξεις μιας και τα χρήματα που δίνονται είναι ήδη κρατημένα.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ του Σωματείου Συνταξιούχων έχει τελειώσει και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο.

 

sin1
sin2
sin3
sin4
sin5
sin6
sin7
sin8
sin9

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.