Ειδησεογραφικό site

Στο έλεος των επιθέσεων η ΕΛΑΣ από αναρχικούς, μπράβους και κουκουλοφόρους

83

Νέα επίθεση εναντίον αστυνομικών κοντά στην ΑΣΟΕΕ, μετά τον ξυλοδαρμό συναδέλφων τους από ρομά στην Πειραιώς – Κουκουλοφόροι προκάλεσαν ζημιές στο περιπολικό

Σε καθημερινότητα εξελίσσονται οι επιθέσεις κατά αστυνομικών από κακοποιούς και αναρχικούς: Λίγες μέρες μετά τον ξυλοδαρμό δύο αστυνομικών από έξι ρομά στην οδό Πειραιώς, δύο άλλοι αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν το περιπολικό στο οποίο επέβαιναν σήμερα το μεσημέρι, όταν δέχθηκαν επίθεση με πέτρες και ξύλα από ομάδα κουκουλοφόρων.
Σε ένα τρίτο περιστατικό, στην αλυσίδα των επεισοδίων με θύματα αστυνομικούς, που δεν έχουν στη διάθεσή τους έστω λειτουργικούς ασυρμάτους για να ζητούν βοήθεια από συναδέλφους τους, ένας μεθυσμένος αλλοδαπός επιτέθηκε εναντίον έξι αστυνομικών στο Βόλο.

Σήμερα το μεσημέρι, Επίθεση σε περιπολικό της ΕΛΑΣ, εξαπέλυσε ομάδα περίπου 15 ατόμων στην οδό Κοδριγκτώνος.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το περιπολικό είχε σταθμεύσει στο σημείο προκειμένου οι δύο αστυνομικοί που αποτελούσαν το πλήρωμά του να βεβαιώσουν τροχονομική παράβαση.

Ξαφνικά, οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, εμφανίστηκαν από την οδό Μαυροματαίων και επιτέθηκαν με ξύλα και άλλα αντικείμενα προκαλώντας φθορές στο όχημα, χωρίς όμως να πειράξουν τους αστυνομικούς, που εγκατέλειψαν το όχημα από τον κίνδυνο να εγκλωβιστούν μέσα σ΄αυτό.

Στη συνέχεια οι κουκουλοφόροι απομακρύνθηκαν τρέχοντας, ενώ οι αστυνομικοί έφυγαν και αυτοί με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Από την Αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Νωρίτερα, προφυλακιστέοι είχαν κριθεί οι έξι ρομά που απολογήθηκαν για την επίθεση στους αστυνομικούς, στην οδό Πειραιώς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.