Ειδησεογραφικό site

«SOS» από εμπόρους και παραγωγούς

23

  ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κ.ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

 ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ   κ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  κ.ΒΟΡΙΔΗ

 

Αφού σας συγχαρώ για την επιτυχία τηs κυβέρνησηs για όλεs τιs ενισχύσειs που παρέχει στις πληγείσες επιχειρήσειs, λόγω του κορωνοϊού, θα ήθελα ακόμη μία φορά, να απευθύνω σε εσάς την αγωνία μαs, όσον αφορά τιs μεταχρονολογημένεs επιταγέςs που έχουμε στα χέρια μαs!

Παρακαλούμε να δώσετε προτεραιότητα με κάποια διάταξη, σε όσουs πάρουν την επιστρεπτέα προκαταβολή, να καλύπτουν τιs επιταγέςs τουs και μάλιστα αυτέs που αφορούν αγροτικά προϊόντα τα οποία  έχουν αγοράσει και πωλήσει  πριν τον Φεβρουάριο του 2020.

Πιστεύω να έχετε κατανοήσει το πρόβλημα του κλάδου μαs,το οποίο χωρίς να το θέλουμε, γίνεται και πρόβλημα των παραγωγών-προμηθευτών μαs,γιατί σε αυτούs καταλήγει το μεγαλύτερο μέρος των επιταγών αυτών και δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να καλυφθούν από κανέναν μαs!

Περιμένουμε λοιπόν με αγωνία, οι 350 επιχειρήσειs του κλάδου μαs και οι χιλιάδες παραγωγοί τηs Ελλάδαs μαs,να λύσετε ,πριν είναι πολύ αργά, αυτό το μεγάλο πρόβλημα που απασχολεί εμπόρουs και παραγωγούs και θα καταλήξει να γίνει και πρόβλημα των καταναλωτών!!!

 

                             ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

               ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

               ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ

               ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

               ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.