Ειδησεογραφικό site

Σκηνοθέτησε την δολοφονία του για να γλιτώσει από τον εκτελεστή που είχε προσλάβει η γυναίκα του

35

Θυμίζει σενάριο από αστυνομική ταινία ή ακόμη και από θρίλερ, όμως είναι πέρα ως πέρα αληθινή η παρακάτω ιστορία. Μπορεί να έλαβε χώρα πριν από ένα χρόνο, όμως οι λεπτομέρειες και κυρίως η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω ήρθε τώρα στο φως της δημοσιότητας.

Ο Ραμόν Σόσα λοιπόν, με κάποιο τρόπο έμαθε οτι η γυναίκα του, με την οποία ήταν μαζί για 8 χρόνια και το 2015 λόγω κάποιον προβλημάτων χώρισαν, ήθελε να τον σκοτώσει. Έτσι, απευθύνθηκε στο FBI και μαζί έστησαν μία ιστορία που κάλλιστα θα μπορούσε να παιχτεί στην μεγάλη οθόνη…
Man faked his own murder after wife hired hitman to kill him
Η 43χρονη είχε απευθυνθεί σε έναν από τους μαθητές του 50χρονου δάσκαλου πυγμαχίας, προκειμένου να φέρει εις πέρας την αποστολή μέσω των γνωριμιών που είχε. Ένας άνδρας του FBI υποδύθηκε τον εκτελεστή (έναντι 1500 δολαρίων) και για να γίνει ακόμη πιο πιστευτός, παρουσίασε ως επιβεβαίωση και την παρακάτω φωτογραφία.
Man faked his own murder after wife hired hitman to kill him
Σε αυτή, φαίνεται ο Ραμόν Σόσα, με δεμένα τα χέρια να έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι και να είναι νεκρός σε έναν λάκκο. Φυσικά ήταν ψεύτικη και είχε δημιουργηθεί με την βοήθεια ενός ειδικού συνεργάτη του FBI στο μέικ άπ, στην έρημο του Τέξας.

Η Λούλου έμεινε ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, όμως η χαρά της δεν κράτησε για πολύ, καθώς λίγο αργότερα συνελήφθη, οδηγήθηκε στο δικαστήριο και πλέον εκτίει ποινή φυλάκισης 20 ετών.

Τα σχόλια είναι κλειστά.