Ειδησεογραφικό site

Σε προβλήματα υγείας οφείλεται ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου, λέει η πλευρά του κοσμηματοπώλη

149

Στα υπάρχοντα προβλήματα υγείας αποδίδει τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου η υπεράσπιση του κατηγορούμενου κοσμηματοπώλη.

«Η αιτία θανάτου του Ζαχαρία Κωστόπουλου είναι άσχετη, ξένη και ασύνδετη προς την κρινόμενη συμπεριφορά του εντολέα μου», υποστηρίζει η πλευρά του κοσμηματοπώλη, που κατηγορείται για τη θανατηφόρα σωματική βλάβη του 33χρονου.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου παρέδωσε στα χέρια του ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση την έκθεση του τεχνικού συμβούλου που είχε ορίσει και σε ανακοίνωση του ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, Χάρης Αναγνωστόπουλος σημειώνει ότι   η αιτία θανάτου του Ζαχαρία Κωστόπουλου είναι άσχετη, με τις πράξεις του κατηγορουμένου.

Συγκεκριμένα, η ιατροδικαστική γνωμοδότηση του πραγματογνώμονα, κ. Αλεξάνδρου, που διορίστηκε από την πλευρά του κοσμηματοπώλη, υποστηρίζει ότι «ο Ζαχαρίας Κωστόπουλος απεβίωσε λόγω ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεων από καρδιακή αρρυθμία η/και από αγγειόσπασμο σε έδαφος α) καρδιακής ανεπάρκειας, η οποία αποδεικνύεται από την ιστολογική εξέταση των πνευμόνων, στον οποίο διαπιστώνονται κύτταρα καρδιακής ανεπάρκειας, β) βαρείας ηπατικής βλάβης και γ) συνδρόμου της επίκτητης ανοσοανεπάρκειας σε συνδυασμό με τη χρήση αιθυλικής αλκοόλης».

Παράλληλα, καταλήγει ότι «σε κάθε περίπτωση οι κακώσεις που υπέστη στα μαλακά μόρια δεν μπορεί να έχουν αιτιώδη συνάφεια με τις ήδη προεγκατασταθείσες ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου, οι οποίες είχαν προδιαγεγραμμένη πορεία αυτοτελή και ανεξάρτητη και μη αναστρέψιμη εξαιτίας των όλως βαρέων συντρεχόντων επιβαρυντικών παραγόντων και νοσημάτων του θανόντος».

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.