Ειδησεογραφικό site

Σάββατο στα μαγαζιά, Κυριακή στην παραλία οι Αθηναίοι

101

Μικροί και μεγάλοι στις παραλίες – Άλλοι κάνουν μπάνιο, άλλοι επέλεξαν περίπατο και άλλοι έκαναν μία εξόρμηση για καφέ και παγωτό – Πλήθος κόσμου σε Φλοίσβο, Καβούρι αλλά και στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου – Μποτιλιάρισμα στην παραλιακή

Αντιστρόφως ανάλογη η σημερινή ημέρα σε σχέση με τη χθεσινή για τους πολίτες οι οποίοι από τους εμπορικούς δρόμους που κατέκλυσαν χτες, βρέθηκαν σήμερα σε παραλίες και πάρκα.

Ο ανοιξιάτικος καιρός βοήθησε για ακόμα μια Κυριακή έτσι ώστε μικροί και μεγάλοι να βγουν από το σπίτι και να απολαύσουν τον καλό καιρό. Σε αυτό βοηθά και η αναστολή ισχύος της απαγόρευσης των διαδημοτικών μετακινήσεων που ισχύει τα Σαββατοκύριακα.

Στους δρόμους ξεχύθηκαν οικογένειες με ποδήλατα, ζευγάρια και ηλικιωμένοι, που βγήκαν να απολαύσουν τον καλό καιρό. Δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι προτίμησαν να κάνουν το μπάνιο τους στην παραλία του Φλοίσβου και στο Καβούρι ενώ κάποιοι άλλοι απόλαυσαν τον καφέ τους στα παγκάκια κοντά στη θάλασσα.
paralia-kavouri-1
paralia-kavouri-12
paralia-kavouri-13
paralia-kavouri-14
paralia-kavouri-15
παραλιες_8
παραλιες_9
Ο κόσμος βγήκε βόλτα στην παραλία
paralia-athinaioi-14
paralia-athinaioi-15
paralia-athinaioi-16
paralia-athinaioi-17
paralia-athinaioi-18

Την ίδια ώρα, εκτός από τα παραλιακά μέτωπα και η περιοχή της Ακρόπολης είχε την τιμητική της αφού αρκετοί ήταν οι Αθηναίοι που επέλεξαν την Διονυσίου Αρεοπαγίτου για την κυριακάτικη βόλτα τους.

dionysioi-areopagitou-1
dionysioi-areopagitou-13
dionysioi-areopagitou-14

Τα σχόλια είναι κλειστά.