Ειδησεογραφικό site

Σάλος με πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ που επικροτεί τα κορωνοπάρτι ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως «πεθαίνουν οι γέροι»

94

Πολλά αρνητικά σχόλια έλαβε ανάρτηση της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και σεναριογράφου, Άννας Χατζησοφιά, η οποία βρήκε έναν πολύ προκλητικό τρόπο για να στηρίξει τη νεολαία και τα κορωνοπάρτι.

Η πρώην βουλευτής φάνηκε να επικροτεί τα κορωνοπάρτι που στήνονται αυθαίρετα σε κάποιες πλατείες της Αθήνας και της επαρχίας, σε βάρος όσων τηρούν τα μέτρα και με συνέπεια την απώλεια ζωών από τον κορωνοϊό. «Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήμουν 16 χρονών μπορεί να ήθελα να παρτάρω μέχρι τα χαράματα αδιαφορώντας αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πεθάνουν οι γέροι (ίσως και ελπίζοντάς το μυστικά) που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα. Πάλη των γενεών λέγεται», έγραψε η πρώην βουλευτής.

Οι αντιδράσεις στα social media ήταν πολλές για την αδιανόητη τοποθέτηση της κ. Χατζησοφιά. Έκπληκτος αντέδρασε και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν πίστευε στα μάτια του όταν διάβασε την ανάρτησή της:

«Θα ήθελα να ρωτήσω την @AnnaChatzisofia εάν αυτή η ανάρτηση που κυκλοφορεί ευρέως σήμερα είναι πράγματι δικιά της ή αποτελεί προϊόν συκοφαντίας. Επειδή πολλές φορές έχω πέσει θύμα παραποιημένων αναρτήσεων δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ψεύτικο και καλό είναι η ίδια να το διαψεύσει», έγραψε.

Χατζησοφιά: Ζητώ συγνώμη αν άθελα προσέβαλα κάποιους
Η Αννα Χατζησοφιά, πάντως, με νέα ανάρτησή της ζήτησε συγνώμη λέγοντας ότι ήταν ένα αποτυχημένο αλλά ειρωνικό σχόλιο.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.