Ειδησεογραφικό site

Σακελλαρίδης: Η άνοδος της άκρας δεξιάς δείχνει αποτυχία των προοδευτικών κομμάτων

78

«Χρωστάμε στην κοινωνία να την πείσουμε ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος απέναντι στην παντοκρατορία του κ. Μητσοτάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδης στον ΣΚΑΪ με αφορμή την ιδρυτική διάσκεψη του κινήματος.

Ερωτηθείς για το ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι έχει πάρει «μεγάλη απόσταση από την αριστερά», με αφορμή όπως είπε «συμπεριφορές και πολιτικό λόγο»

Χαρακτήρισε σημαντική την ιδρυτική διάσκεψη της Νέας Αριστεράς που πραγματοποιείται σήμερα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σημειώνοντας ότι πρόκειται για ιστορική ημέρα.

Για την τραγωδία των Τεμπών σημείωσε ότι «από τη μια είναι δυστυχία και ο πόνος και από την άλλη η συστηματική συγκάλυψη που προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση, και μέσα από την εξεταστική επιτροπή αλλάκ και με πολλές άλλες μεθόδους. Οτι έχει αποκαλυφθεί έχει γίνει από ιδιώτες εμπειρογνώμονες και από δημοισογράφους», υπογράμμισε και πρόσθεσε «βλέπουμε συστηματική προπάθεια συσκότισης των πραγματικών αιτιών που κόστισαν τη ζωή στους 57 ανθρώπους. Αυτό ρίχνει αλάτι στην ανοιχτή πληγή. Ο Μητσοτάκης ενώ έχει υποσχθεί ότι θα ρίξει άπλετο φως αλλά όλοι αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει συστηματική συγκάληψη για να μην αποδοθούν πολιτικές ευθύνες», κατέληξε

Τα σχόλια είναι κλειστά.