Ειδησεογραφικό site

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την αποψινή «φιέστα» στο Ζάππειο

138

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και την Κουμουνδούρου για την αποψινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο.

Η ομιλία που θα γίνει στις Κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχει λάβει ήδη τα χαρακτηριστικά «φιέστας» καθώς η κυβέρνηση μιλά για ιστορική απόφαση του Eurogroup σε ότι αφορά την βιωσιμότητα του Ελληνικού χρέους.

Ο Πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει για την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα, το τέλος των μνημονίων και της επιτροπείας και να δώσει απαντήσεις στα κόμματα της αντιπολίτευσης που μιλούν για παράταση της επιτήρησης μέχρι το… 2060.

zappeio02

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 19.30 στο αίθριο του Ζαππείου. Ήδη στο χώρο του Ζαππείου υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που ελέγχουν τον χώρο του Ζαππείου ενώ σε πλήρη εξέλιξη είναι και οι προτεοιμασίες για το στήσιμο του σκηνικού.

Ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο αναμένεται να επιστρέψει το απόγευμα στην Αθήνα και θα μεταβεί άμεσα στο Ζάππειο.

zappeio03

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι από το πρωί έχουν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα στους βουλευτές προκειμένου να επιστρέψουν από την επαρχία και να είναι όλοι το απόγευμα στην εκδήλωση.

Το ενδιαφέρον για τη σημερινή εκδήλωση στο Ζάππειο σχετίζεται όμως και με τις ενδυματολογικές επιλογές που θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας καθώς πολλοί σύντροφοί του προεξοφλούν ότι ο πρωθυπουργός θα φορέσει τελικά γραβάτα.

zappeio04

Στις 24 Ιανουαρίου του 2015 ο Αλέξης Τσίπρας είχε υποσχεθεί ότι θα φορέσει γραβάτα όταν επέλθει η συμφωνία για το κούρεμα του χρέους. Σήμερα το πρωί, η… «υπόσχεσή» του έγινε αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού ο οποίος είπε ότι «τα στοιχήματα πρέπει να εκπληρώνονται όταν κερδίζονται και ότι για να φορέσει γραβάτα θα πρέπει πρώτα να βρει πουκάμισο».

proetoimasies-zappeio03
proetoimasies-zappeio02
proetoimasies-zappeio05
proetoimasies-zappeio04
zappeio05
zappeio10
zappeio07
zappeio08
zappeio09
zappeio06

Τα σχόλια είναι κλειστά.