Ειδησεογραφικό site

Προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ για τις καθυστερήσεις στην απονομή των συντάξεων

158

Στον ΕΦΚΑ επέρριψε τις ευθύνες ο Γιώργος Χουλιαράκης – Εντός του Φεβρουαρίου το σχέδιο νόμου που θα προβλέπει ρύθμιση των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία με 120 δόσεις

Συνεδριάζει από τις 4.00 το απόγευμα ο κοινοβουλευτικός τομέας εργασίας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα του υπουργείου Εργασίας

Τους βουλευτές ενημερώνει η Έφη Αχτσιόγλου και ο Τάσος Πετρόπουλος αναφορικά με το νομοσχέδιο που θα προβλέπει ρύθμιση των οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία με 120 δόσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο νόμου θα έρθει στη Βουλή εντός του Φεβρουαρίου και αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή τον Μάρτιο.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αρκετοί βουλευτές εξέφρασαν έντονο προβληματισμό για την ταχύτητα απονομής των κύριων και επικουρικών συντάξεων.

Στη συνεδρίαση παρενέβη και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης ο οποίος απέδωσε τις καθυστερήσεις όχι στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αλλά στον ΕΦΚΑ ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήταν αρκετά φειδωλός αναφορικά με τη δική του ρύθμιση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.