Ειδησεογραφικό site

Πόλεμος μεταξύ «Αυγής» και Βαξεβάνη

62

Αντιδράσεις προκάλεσε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η χυδαία ανάρτηση Βαξεβάνη στο Twitter, με υπαινιγμούς για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ανήλικους πρόσφυγες, με αφορμή την υπόθεση Λιγνάδη.Στη χυδαία ανάρτηση απάντησε πρώτα η ΝΔ, η οποία κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει αν επιδοκιμάζει ή όχι «τις αθλιότητες Βαξεβάνη».

Συγκεκριμένα, ο Βαξεβάνης έγραψε στο Τwitter: «Πάντα είχα την απορία γιατί μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε προσωπικά ο Μητσοτάκης μόλις ανέλαβε την εξουσία, ήταν να αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος δηλαδή, την ευθύνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Καλά την ΕΥΠ αλλά τα ασυνόδευτα ανήλικα γιατί;». Συνόδευσε, μάλιστα, τη χυδαία ανάρτηση με ένα δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», αφήνοντας υπαινιγμούς για αποκαλύψεις σε δομές προσφύγων που φέρονται να συνεργάζονταν με τον Δημήτρη Λιγνάδη, για θεατρικά μαθήματα σε ανήλικους πρόσφυγες.

Η ανάρτηση αυτή φαίνεται πως προκάλεσε αντιδράσεις και στον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή», Άγγελος Τσέκερης, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρθηκε ξεκάθαρα στην τακτική Βαξεβάνη, κάνοντας λόγο για «εμετικό κιτρινισμό και Μακελειό».

Πολλοί χρήστες, μάλιστα, σχολιάζουν θετικά την ανάρτηση Τσέκερη και συμφωνούν με την τοποθέτησή του.

Έγραψε συγκεκριμένα:«Η τάση κάποιων στα σόσιαλ να κολλήσουν παιδεραστία στον Μητσοτάκη από το τίποτα, είναι εμετικός κιτρινισμός και Μακελειό. Δεν γίνεται πολιτική εκτοξεύοντας ξερατά στον αντίπαλο. Πρώτα πρώτα γιατί είναι μια πρακτική που ποτέ δεν κερδίζει. Αλλά κυρίως γιατί δεν την αντέχουμε εμείς οι ίδιοι. Αυτά».

Απάντηση Βαξεβάνη με παλιότερη ανάρτηση Τσέκερη
Από την πλευρά του ο Κώστας Βαξεβάνης «απάντησε» στον κ. Τσέκερη μέσω δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα του documento, στην οποία ανέβασε ανάρτηση του διευθυντή της «Αυγής» στην οποία αφήνονται υπονοούμενα κατά του Πρωθυπουργού.

«Με σκληρή ανάρτησή του ο διευθυντής της Αυγής, Άγγελος Τσέκερης, απευθύνει με καυστική ειρωνεία ένα ερώτημα σε ανάρτησή του στο Facebook, με στόχο τον ίδιο τον Μητσοτάκη. Ο διευθυντής της Αυγής εντοπίζει πολύ παιδεραστία γύρω από τον πρωθυπουργό και αναρωτιέται αν φταίει… το νερό.Και επειδή προφανώς δεν φταίει το νερό από το οποίο μάλιστα πίνουμε όλοι, ο δημοσιογράφος υπονοεί πως κάτι άλλο φταίει για τη στενή σχέση του Μητσοτάκη με τους παιδεραστές. Τι να εννοεί άραγε;», αναφέρεται στο δημοσίευμα

Τα σχόλια είναι κλειστά.