Ειδησεογραφικό site

Πήγαν ταξίδι του μέλιτος και όταν γύρισαν, βρήκαν… έναν φράχτη στην είσοδο του σπιτιού τους

257

 

Για ορισμένους, ο γάμος αποτελεί μία ιδανική κατάσταση. Για κάποιους άλλους, πάλι, όχι. Τα «σημάδια» σε κάθε περίπτωση, φαίνονται από νωρίς. Ένα ζευγάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο, ωστόσο, βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα -αν μη τι άλλο- πρωτοφανές «εμπόδιο», καθώς κάποιοι θέλησαν να βάλουν -κυριολεκτικά- φράχτη στη… σχέση τους!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Thomas και η Rebekah Entwistle, αναχώρησαν από το σπίτι τους στο Μπλάκμπερν για τον καθιερωμένο μήνα του μέλιτος. Το ζευγάρι πέρασε πολύ όμορφα στην Καραϊβική και στη Δομινικανή Δημοκρατία και μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής γεμάτο χαρά και αισιοδοξία. Η ψυχρολουσία ήρθε όταν έφτασαν στο Μπλάκμπερν!

Μπροστά στην είσοδο της κατοικίας τους είχε τοποθετηθεί ένας φράχτης, «ακυρώνοντας» τη θέα για την οποία πλήρωσαν αδρά για την αγορά του σπιτιού.

«Είναι σαν να έχουμε το… Τείχος του Βερολίνου μπροστά στην πόρτα μας. Είμαστε απογοητευμένοι και η σύζυγός μου ξεσπά σε κλάματα όποτε τον βλέπει», τόνισε ο 27χρονος σύζυγος, ο οποίος είναι επαγγελματίας μουσικός.

Προφανώς τον φράχτη τοποθέτησε ο… γείτονας, κάτοχος της γης, προκειμένου να διαχωρίσει την περιουσία του. Παρ’ ότι θεωρείται παράνομη η τοποθέτησή του, το νεαρό ζευγάρι πιστεύει πως αν ρίξει τον φράχτη, αυτός θα εμφανιστεί ξανά. Πώς θα ξεμπλέξουν; Άγνωστο…

Τα σχόλια είναι κλειστά.