Ειδησεογραφικό site

Παπανδρέου: Δεν θα επιτρέψουμε τον πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να τον εκλέξουν παράγοντες άλλων κομμάτων

208

Την κεντρική του ομιλία πραγματοποίησε στο Θησείο ο  Γιώργος Παπανδρέου, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ. Σύμφωνα με στελέχη που πρόσκεινται στον πρώην πρωθυπουργό,  την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού  παρακολούθησαν περίπου 3.000 – 3.500 άτομα.
Στην ομιλία του ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, άφησε αιχμες για ανάμειξη παραγόντων άλλων κομμάτων και εξωθεσμικών κέντρων στις εσωκομματικές εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου. «Τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής θα τον εκλέξουμε όλοι εμείς. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν παράγοντες άλλων κομμάτων. Δεν θα επιτρέψουμε να τον εκλέξουν συμφέροντα και κατεστημένα, που χωρίς ντροπή θέλουν να ελέγχουν τις ζωές μας, για να ικανοποιούν τα δικά τους συμφέροντα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

Ακόμη επεσήμανε, ότι ο χώρος που επέλεξε για την κεντρική του ομιλία είναι συμβολικός.  «Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι επέλεξα σήμερα να βρεθούμε εδώ, δίπλα σε πανανθρώπινα μνημεία – σύμβολα,» λάμπρυνε την Αθηναϊκή Δημοκρατία, την ανέδειξε ως την πιο μεγάλη αξία για τη συλλογική οργάνωση της κοινωνίας μας, Τα άλλα δύο, η Πνύκα και η Αρχαία Αγορά, που ανέδειξαν τη σημασία του ανθρώπου ως πολίτη και ως συμμέτοχου στα κοινά και τα δημόσια πράγματα – όχι ως ιδιώτη», τόνισε ο πρώην πρωθυπουργός.

IMG_0470
IMG_0471

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου ακούστηκαν συνθήματα όπως  «ούτε ουρά, ούτε δεκανίκι, εμπρός μαζί για τη νεα νίκη» και «Γιώργο γερά να πέσει η δεξιά».

Το παρών έδωσαν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου καθώς και οι βουλευτές Γιώργος Αρβανιτίδης, Τόνια Αντωνίου και Γιώργος Καμίνης. Επίσης ήταν παρόντες οι στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Φιλιππος Σαχινίδης, Γιωργος Πεταλωτής, Κατερίνα Μπατζελή, Έφη Χαλάτση.

Αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του ο κ. Παπαδρέου  βρέθηκε σε γνωστο νεανικό στέκι της περιοχής και αργότερα επισκέφτηκε εργαζόμενους σε γνωστή εταιρία delivery

Τα σχόλια είναι κλειστά.