Ειδησεογραφικό site

Πανηγυρισμοί Τσίπρα-Παππάς για τα γυρίσματα του BBC στο Σούνιο

27

Spot από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης για το νέο νόμο που αφορά στην προσέλκυση παραγωγών από το εξωτερικό αλλά και την ενίσχυση των Ελλήνων παραγωγών δημοσίευσε στον λογαριασμό του ο Πρωθυπουργός.

Στο spot του Υπουργείου εμφανίζονται τόσο ο Γενικός Γραμματέας, Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Λευτέρης Κρέτσος όσο και ο Υπουργός Νίκος Παππάς. Το τηλεοπτικό spot ξεκινά μάλιστα με πλάνα από τα γυρίσματα του BBC που αρχικά είχε απαγορευσει το ΚΑΣ με αποτέλεσμα να προκληθούν οξύτατες αντιδράσεις και να αναγκαστεί τελικά να εγκρίνει το δευτερο αίτημα που κατέθεσε το Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο για τα γυρίσματα στο Ναό του Ποσειδώνα.

Στο spot υπάρχουν πλάνα από τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς του BBC «Η μικρή τυμπανίστρια» που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ και σε αυτό συμμετέχει όμως έστω και μέσα από μία ατάκα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας …

Στο τέλος του Video το μήνυμα του Υπουργείου δεν είναι άλλο από το «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» το οποίο τείνει να εξελιχθεί σε «μότο» της κυβέρνησης αλλά και στην κύρια μομφή σύσσωμης της αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας στον λογαριασμό του στο youtube σημειώνει:

«Μετατρέπουμε την Ελλάδα σε μια χώρα φιλική προς την παραγωγή έργων, την αναβαθμίζουμε σε ισχυρό παίκτη για την προσέλκυση, με διαφάνεια και αντικειμενικότητα, μεγάλων -διεθνών και εγχώριων- επενδύσεων από τον οπτικοακουστικό τομέα».

Δείτε το βίντεο:

Τα σχόλια είναι κλειστά.