Ειδησεογραφικό site

Όταν ο Κουβέλης έλεγε ότι η επόμενη Βουλή δεν δεσμεύεται από την προηγούμενη

3.051

«Δεν υπάρχει καμία νομική δέσμευση για το τι θα κάνει η επόμενη Βουλή» έλεγε κατηγορηματικά ο νυν υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνταγματικής αναθεώρησης το 2007 – Δείτε τα πρακτικά της Βουλής

Φως στην υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τα πρακτικά της Βουλής από την προηγούμενη αναθεωρητική διαδικασία το 2007. Όπως προκύπτει, όσα υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ στην προηγούμενη Συνταγματική Αναθεώρηση, είναι τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστηρίζει σήμερα!

Σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά της Βουλής, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριζε τότε κατηγορηματικά – αυτό που υποστηρίζουν σήμερα όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης – ότι οι προτάσεις που διατυπώνονται στο πλαίσιο της προαναθεωρητικής διαδικασίας δεν μπορούν να δεσμεύσουν την επόμενη Βουλή.

Ο Φώτης Κουβέλης ο οποίος στην αναθεώρηση του 2007 ήταν ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε συγκεκριμένα: «Κύριοι συνάδελφοι να ξέρουμε ότι η επόμενη Βουλή δεν δεσμεύεται από τις κατευθύνσεις της προηγούμενης Βουλής»..Ενω σε άλλο σημείο επισήμαινε: «Δεν υπάρχει νομική δέσμευση για το τι θα κάνει η επόμενη Βουλή».

Δείτε τα επίσημα πρακτικά της Βουλής και τις απόψεις που εξέφραζε τότε ο Φώτης Κουβέλης και οι οποίες είναι σε ευθεία αντίθεση με όσα υποστηρίζει σήμερα

43659673-6d6e-4476-8831-4757f74c5997

Τα σχόλια είναι κλειστά.