Ειδησεογραφικό site

Ο νέος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ φέρνει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

486

Ηχηρό κάλεσμα προς όλους τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετάσχουν στο εγερτήριο νίκης για τη μεγάλη Προοδευτική Παράταξη, απηύθυνε ο Πρόεδρος τους ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρώτη συγκέντρωση της Κεντρικής Επιτροπής.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τους πολίτες να συμμετάσχουν σε ένα δημιουργικό και γόνιμο διάλογο που λείπει σήμερα από την πολιτική σκηνή.

ΤΩΡΑ ήρθε η ώρα  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να σηκωθούμε από τον καναπέ για να συστρατευθούμε  σε αυτή τη ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ, που είναι αναγκαία όσο ποτέ.

Το μήνυμα δόθηκε!

Οι αποφάσεις για τα μεγάλα και καυτά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία, θα λαμβάνονται μέσα από έναν ανοιχτό και δημοκρατικό διάλογο.

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής περιέγραψε ένα νέο αφήγημα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις κοινωνικές ανισότητες, που σήμερα έχουν  διογκωθεί  επικίνδυνα από την πολιτική της Ν.Δ. και έχουν οδηγήσει σε πρωτοφανή εξαθλίωση τους πολίτες της μεσαίας τάξης, τους χαμηλόμισθους και τη νέα γενιά, οι οποίοι αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες της καθημερινότητας.

Η νέα πολιτική πρόταση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανατρέψει τα συντηρητικά κατεστημένα και τις αναχρονιστικές νοοτροπίες που διαχωρίζουν και διχάζουν τους πολίτες, όπως δηλαδή το είχε καταφέρει ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974, ρίχνοντας τα τείχη που περιθωριοποιούσαν τα μεγάλα κοινωνικά στρώματα και τους μη προνομιούχους Έλληνες .

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απέδειξε περίτρανα ότι διαθέτει ένα ελπιδοφόρο όραμα για την σύγχρονη Ελλάδα με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, διαψεύδοντας παταγωδώς όλους εκείνους που… έτρεξαν να αμφισβητήσουν τις ηγετικές του ικανότητες.

Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι οργάνωση και σκληρή δουλειά από όλα τα στελέχη του Κινήματος και η μάχη να δοθεί με αυτοπεποίθεση και πάθος στις γειτονιές, στις πόλεις και στα χωριά πόρτα – πόρτα σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας οργανώσεις που θα στελεχωθούν από τους τοπικούς συντρόφους κάνοντας ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες. Σε αυτό θα συμβάλει σημαντικά η Ψηφιακή Πλατφόρμα του Κινήματος.

Σε αυτή την προσέγγιση πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι 280.000 φίλοι και μέλη που ψήφισαν στις εσωκομματικές κάλπες και οι οποίοι έδωσαν την εντολή στο νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να κάνει τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, με τη στάση και τη συμπεριφορά του, δείχνει στον πολίτη ότι είναι δίπλα του και συμπάσχει στις αγωνίες του.

Όμως το στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει από όλους τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, είναι ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, αφουγκράζεται την κοινωνία, ακούει, μετράει και αξιολογεί με ψυχραιμία και νηφαλιότητα και παίρνει τις τελικές αποφάσεις με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον και το καλό της χώρας.

Αυτή η νέα πολιτική κουλτούρα «αγγίζει» τις αγωνίες του λαού και δίνει την προοπτική για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Γράφει ο Κώστας Ξυλούρης

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.